![]() |
Re: Masina suprema
rescriu :SKYLINE GT-R e masina visurilor mele
|
am uitat sa postez la propriul topic. pentru mine masina care m-ar satisface si care mi se pare absolut completa este:
MERCEDES S 65 AMG |
2 Attachment(s)
Masina la care visez eu... (shi pot visa ink mult shi bine) este: Saleen 302 Parnelli Jones Limited Edition S... nu mai pot dormi noaptea de cand am vazut-o
Am uitat sa specific ca masina costa intre 50000$-100000$ (cu toate taxele incluse) |
Quote:
La un simplu search am gasit preturi ce mergeu pina la 555.000 $ La 50.000 gasesti probabil modelul pe care il tragi cu ata prin curte.:) |
mclaren f1 si gata
|
turbojack nu crezi ca ar fi bine sa CITESTI inainte sa postezi ? Ar scadea drastic numarul de cretinisme scrise pe forum...
555.000 USD pentru un Mustang ? :lol: :lol: :lol: Ce ai vazut tu era pretul pentru Saleen S7. Iar Mustang-ul ala preparat de Saleen e prea scump.Un GT500 va costa 40-45.000 USD. Ca sa nu fiu complet off-topic:Pagani Zonda C12 F Clubsport. |
Quote:
|
Aleg RS6 tunat de MTM (momentan) asta daca au tunat baietii de la MTM RS6.
Nu cred ca iti mai poti dori nimic de la o masina , poti cara cu ea, poti sa faci liniute , poti sa-ti plimbi familia prin traficul infernal , e manevrabila , fiabila, doar bani de benzina sa ai. |
bmw m3 hartge v10
|
eu visez la un CLK AMG cabrio :)
|
cred ca as vrea un H2 tunat la max cu jante de alea nebune pe 24 cromate , full audio-video inauntru si asa pe la vreo 5-600 bhp ... asa ca baietii.
P.S. nu m-as supara pt sport nici cu un SL65 AMG |
hamann bmw m5 e 60
|
ce frumos se va rasturna hummeru ala de 500cp in curbe nici nu vreau sa stiu :lol:
|
7 Attachment(s)
Quote:
detalii: 2003 Custom Hummer H2 - 500HP JBA Silver Ceramic Headers JBA Stainless Exhaust Volant Cool Air Intake Paxton Intercooled Supercharger Window Tint Lo Jack Custom Audio/Video System Custom Tire and Wheel Package K-40 Radar Detector Custom Porsche Arctic Silver Paint Third Row Bench Seat Custom Upholstery Rear Drop Down Tire Carrier Chrome Tow Hooks |
un h2 ca la cati nebuni sunt pe strada cred ca numai intr-un hummer mai ai ceva sigurantza
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:09. |
- Copyright 2026 4Tuning