![]() |
Re: Virtual Tuning
Quote:
|
si emblma scoasa ;)
ps: te-ai uitat la nr ? :lol: sigur e a ta? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
o idee pt spoilerul de la matiz sa nu fie chiar stock ;)
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Eu propun asa ceva :twisted: Sa-mi zici daca ti-a placut Taz ;)
|
2 Attachment(s)
pe toyota poate puteti sa-mi puneti un bodykit ceva misto k asta o sa fie masina mea dupa ce dau de carnet si o inscriu si as vrea niste pareri pt exterior si nici prea exagerat
Iar pr Rover ce-o fi k cu ala nu merg k tre sa stau cu cisterna dupa el la cat suge!! dak vreti fac poze mai clare si cum vreti cu camera digitala k astea's cu telefonu! poze clare,cu camera facute ->tng |
Hai sa vad ce imi mai faci si mie la Cielo ca pana acuma m-ai dat pe spate, iar la urmatoarea cred ca ma vei da asa de tare pe spate incat o sa cad cu scaunul!
Bafta!!! |
pai mai pune nishte poze cu masina ;)
|
O sa mai pun dar nu am momentan, ploua, masina e murdara.... puii mei, nu stiu cand dar o sa pun niste poze cu ea!
|
yo astept sa fak tng`u masina lu leo!de vreo kteva luni umblu dupa poze sa le pun sa vad ce puteti sa faceti cu ea!:)))..acuma ashtept nerabdator!
|
2 Attachment(s)
gata man astea's cu camera facute!
|
tng poti face ceva si daca ar fi -poza cu haionu deschis :D niste sub LDC etc:P
|
3 Attachment(s)
LEO ..... n-am stiut ce jante sa-ti pun, adica am probat cateva modele dar nu veneau deloc bine ... sper sa-ti placa
am sa pun si poza originala ca sa vezi doiferentele |
nice tng!sper sa-i plak si lu asta!k yo l`am innebunit cu ideea sa o dea pe mana voastra la tunarit:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:25. |
- Copyright 2026 4Tuning