![]() |
2 Attachment(s)
.....
|
Intrebarea e: care nu m-a amuzat ?! :lol:
|
Cam astea sunt toate pozele... De fapt mai sunt cateva dar nu sunt asa misto .... iar unele sunt personale si nu pot sa le pun pe forum ( nu va ganditi la prosti )
Gabi: imi pare bine sa aud asta de la tine :lol: Abia astept urmatoarea intalnire :) |
Zicea Ranzi ceva de genu' ca \"marti noaptea o comitem\", ca voi miercuri plecati la mare. Zicea, nu stiu daca e bantuiala sau nu. Oricum, tot o comitem.
|
Pai nu stiu daca plecam la mare ... si chiar daca plecam ... tot mergem acolo la \"Terasa Gin-Gin\" :lol:
|
moama si facetzi intalniere fara mine si sonnya ... rushinika... orikum ... 0 comitem noi la mare nu`i asa baietzi .. (voi astea care venitzi) pupici
|
munty am si eu o curiozitate tu stai cumva la unu dintre blocurile de langa McDonalt`s??
|
acolo sta ! :wink:
|
mda ... se pare ca eu cu munty ne cunoashtem de ceva timp ... mda .. nu`s daka sa spun din pacate sau din fericire .. orikum munty te asteptam la intalniri 4 tuning
|
ba eu cica am iesit cu nasu vanat in poza ...asa e ? :roll: :roll:
|
Mai sti :mrgreen: :?: :!: :?: :!:
|
Re:
Quote:
|
Prea mult offtopic.
Pentru prezentari (nume, adresa, etc.) exista topicu' Identitati |
lol ... acelasi lucru am vrut sa postez si eu .... dar am zis sa nu fiu nesimtit... am zis sa astept , ca pote o vedea moderatoru' :)
Gabi: citeste primul rand din mesajul meu anterior. Nu cred ca mesaju' asta are vreo relevanta. No offence! |
As fi mer si yo !!
As fi mers si y da pacat cas mai mic :!: :!: :x :x
Dupa poze pare ca a fost misto !! :lol: :lol: Am stat si ma-m jucat cu mingea !!! :ballbounc :evil: :evil: :evil: |
| All times are GMT +2. The time now is 09:11. |
- Copyright 2026 4Tuning