Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Toba Sport (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/157964-toba-sport.html)

Gaby19 04-01-10 20:20

Re: Toba Sport

tm86srg in talon nu scrie nimic despre decibeli dar scrie in cartea masini si cred ca majoritate stiu ca dacile au atatia decibeli.

ynp_46 04-01-10 22:05

Nu se referea la mine, da am vazut greseala care am facut-o, am vrut sa scriu ceva si am scris cu totul alt cva...cartea masinii

vlaly 20-05-10 16:01

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2879021)
Acelasi ca si pe benzina. Doar este acelasi motor, nu?!

mie unul mi se pare ca suna altfel motorul pe benzina..si altfel pe gaz:)

SOLENZAXJG 20-05-10 19:41

Chiar intr-o zi a oprit RAR o Dacia supernova cu toba sport tuning exterior dar nu au avut treaba cu toba kitul tuning numa cu folia de pe geamuri daca ii omologata si la directie si lumini,semnale.Totul ok de toba nimic nici nu l-au intrebat ca de ce suna asa tare sau altceva acuma fiecare ce noroc are cand ii oprit de rar.

tm86srg 20-05-10 20:10

Depinde peste ce fel de oameni dai. In mare parte ma gandesc ca nici ei nu se prea iau aiurea de orice pentru ca nici ei nu sunt siguri de legi au mai aparut sau au disparut. Oricum nu mi-as dori sa ma opreasca RAR-u

SOLENZAXJG 20-05-10 20:16

In anul asta de vreo 3 ori ma luat RAR inca eram cu tata in masina,tata zice catre mine lasa-i sa se bage pe sub ea sa faca ce vor ca numa radem de ei ca nu avem nimic,masina stock nimic nu o gasit nimic O ZI BUNA SI FARA INCIDENTE dar tu ai ceva la masina de nu vrei sa te opreasca?

woden665plus1 20-05-10 21:33

Se poate lua talonul petru toba sport, dar in anumite conditii: NUMAI de catre RAR, dupa ce au masurat nivelul de zgomot. Doar RAR-ul are aparatura necesara si surpriza... rar-ul mobil nu il poate folosi deoarece nu au conditiile necesare pe marginea drumului, unde te opreste, sa poata face masuratoarea. Daca vre-un cap de creta va face probleme trimiteti-l respectuos la doamna masa.

SOLENZAXJG 20-05-10 21:37

Domnu woden665plus1 cred ca tu nu ai mai fost oprit de RAR sau nu ai mai vazut dar ei acuma pot verifica gazele in mijlocul drumul eu asa am fost verificat au in WV CADDY ala tot ce le trebuie generator de curent absolut tot asa ca mai uitate la ce aparatura au.

woden665plus1 20-05-10 22:22

Quote:

Originally Posted by SOLENZAXJG (Post 3376820)
Domnu woden665plus1 cred ca tu nu ai mai fost oprit de RAR sau nu ai mai vazut dar ei acuma pot verifica gazele in mijlocul drumul eu asa am fost verificat au in WV CADDY ala tot ce le trebuie generator de curent absolut tot asa ca mai uitate la ce aparatura au.

"Domnu SOLENZAXJG" nu mai departe de luna trecuta am fost la RAR dupa certificat si exact pt asta. un lucru care trebuie sa-l inveti despre mine e ca nu vorbesc din auzite. si era vorbe despre zgomot si nu de gaze... e o diferenta.
cele scrise de mine in postul de mai sus mi-au fost spuse de inginerul care mi-a masurat mie zgomotul, nu sunt chestii visate de mine.

SOLENZAXJG 20-05-10 22:26

Omule si asta cu supernova lui toba sport si masurat gazele si tot si iau dat drumul fara sai faca ceva apai daca voi aveti chinezari tobe si tot felul de fluiere in tobe si nustiu ce apai asta eee cum sa nu va ia.Si aici la mine cam multe masini cu trasee de tobe si toba finala sport si RAR zii de zii ii pe drum dar nu are treaba daca toba ii facuta de firma buna si totul ii ok daca sunt asa contra facute si nustiu ce si alte chestii cum sa nu iti iau talonul tie.

gaby_cas 20-05-10 23:27

Quote:

Originally Posted by vlaly (Post 3375852)
mie unul mi se pare ca suna altfel motorul pe benzina..si altfel pe gaz:)

Sunt de aceiasi parere.....

Geox` 17-08-10 00:06

Si pe mine m-a oprit Politia inpreuna cu cei de la RaR,si prima data au zis ce geamuri da aveam omologarea si apoi de toba nu mi-au masurat db,nu gaze ..nu nimic ... mia zis sa trec pe la ei .. am fost 1 mil cat mia masurat gazele .. cu gazele stateam bine pentru ca nu am catalizatorul scos,dar cu db ...(Scrie in cartea aia cel putin la mine scrie Skoda fabia 1.2htp in mers xDb si la staionare yDb in jur la 75Db)infine am trecut la rar si mi-au dat certificatu inapoi.

tm86srg 22-08-10 23:16

Quote:

Originally Posted by SOLENZAXJG (Post 3376513)
In anul asta de vreo 3 ori ma luat RAR inca eram cu tata in masina,tata zice catre mine lasa-i sa se bage pe sub ea sa faca ce vor ca numa radem de ei ca nu avem nimic,masina stock nimic nu o gasit nimic O ZI BUNA SI FARA INCIDENTE dar tu ai ceva la masina de nu vrei sa te opreasca?

Nu-mi doresc sa ma opreasca RAR-ul din N motive, pentru ca la noi legea e cum e. Si eu mi-as omooga jantele daca as putea, mi-as omologa xenoanele daca as putea cate si mai cate. Dar la noi lcrurile astea sunt cam imposibile si daca totusi insisti poate o sa reusesti, dar cu banii care ii dai pe omologari iti iei alta masina.
La partea mecanica nu au ce sa-mi faca, acolo sunt sigur pe masina dar daca insista iti gasesc. Asa ca nu fi nici tu sigur ca nu au ce sa-ti gaseasca pentru ca daca vor iti gasesc

Dinte87 27-08-10 19:23

Quote:

Originally Posted by Canim Danut (Post 2877513)
off topic.am si eu o intrebare,daca pun o toba sport pe o dacie pe gaz....sound`ul va fi acelasi sau se schimba?

acelasi lucru mam intrebat si eu pana nu am incercat ''pe viu'' cum se spune...nu vorbesc aiurea sau sa creada altii ka ii contrazic dar sunetul se skimba...incearca si o sa vezi...;)

All times are GMT +2. The time now is 05:39.

- Copyright 2026 4Tuning