![]() |
Re: Renault Clio Symbol
eu unu regret ca nu am luat clio de 80 de cai...si ca am luat dasta de 65...300 de euro era diferenta... dar nu mi`am dat seama.....in fine...daca i`as pune un cip ( flash-tuning ) la asta de 65,ajunge cam ca ala de 80 ?
|
mah cei care se ocupa de asa ceva zic ca pt un diesel , un cip te poate ajuta cu pana la 25% din caii pe care ii ai deja ... deci ai 65 ... ai putea sa ajungi la 80-81 ... si cred ca te-ar ajunge mai putin de 300 de euro cat era diferenta de la clioul tau pana la cel de 80 de cai ... orikum ... mai conteaza si garantia si alte chestii ...
|
eu unu regret ca nu am luat clio de 80 de cai...si ca am luat dasta de 65...300 de euro era diferenta... dar nu mi`am dat seama.....in fine...daca i`as pune un cip ( flash-tuning ) la asta de 65,ajunge cam ca ala de 80 ?
|
Sal!! Am un clio symbol 1.4 8V pe benzina.... si vreau sa jtiu ce modificari pot face la motor. Masina are 75 cai si dak as baga un chip tuning cu cat ar creste puterea???:?:
|
acelasi motor am si eu din pacate ...am intrebat "lumea" si mi-au spus ca nu prea se merita
|
Quote:
|
pai de motoarele in 8v vorbeam si oricum nici la design nu sunt deloc stralucite caci e vb de symbol.....si pt 25 de cai in plus bagi la bani de nu iti mai vezi urechiile.......
|
Quote:
|
clio , sincer imi place design, dekt sa am un logan , merita un clio , e mult mai performant , kiar dak loganu are el 1.6 16 v tot il ia clio q 1.4 8 v :) ., LogaN = FRIGIDER pe 4 ROTI!!
|
Quote:
|
Sal. Am si clio hatchback si Logan amandoua cu acelasi motor K9K 1.5 dci 65 de cai. Cred ca loganu asta diesel are ceva limitat pe acolo ca mai mult de 170 nu am mers cu el si oricum asta nu este viteza reala(reala poate 150). Clio insa merge mai bine, se duce mai bine aprox 190. Diferenta este facuta de aerodinamica, de cutie si de greutatea masinilor
De tuning ce sa zic: la clio am shcimbat partea de carpa a fetelor de usi(by myself) cu piele naturala albasta de vitzel.........arata mai bine asa, si de asemenea burduful de la schimbator. in rest nimik pana acu. |
sall am si eu un renault symbol 1.4 8v dar mie nu prea imi place cutia de viteze e prea altfel decat cele diesel si eu daca asa avea bani as baga in ea decat chip+evacuare completa+filtru sport atata la motor iar la interior un subwoofer si transmisia so mai schimb atat?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:01. |
- Copyright 2026 4Tuning