![]() |
Re: Dj16xxs...bmw E30
masina pana la sfarsitul saptamanii viitoare va fi vopsita...cred...si rotile imi vor sosi vineri cel mai tarziu luni....asa m-a mintit cel de unde le-am comandat...asa ca...eu sper.am sa va tin la curent cu tot ce se intampla....si multumesc pentru incurajari!
|
Quote:
Păi asta remarcam şi eu mă. ;) |
bravo xxs-ule, felicitari
Quote:
|
Bine pitiiicccc!! ;)
|
xxs, ne ajuti si pe mine si pe zaf sa reglam niste carburi ptr turbo?
io am un carb solex tip 4a1 de bmv520 si o turbina garret T2 mai am si alte carburi prin debara, apropo pot sa te contactez si pe PM? Mersi |
Fratele tau e cu tine si cand ai nevoie de ceva...call me :) BAFTA.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
azi am fost la garaj si am montat de proba bara de fata si de spate...pragurile sunt montate de o saptamana dar acum am facut poze.masina mai are pana sa fie gata....stiti si voi ca niciodata socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ dar asta e....nu ma mai grabesc vreau doar sa iasa bine.
|
Intradevar sustin ceea ce spune XXS ca masina va arata foarte betton pt ca azi il ajutai si eu un pic pe la ea...o mana de ajutor...dar ejti magar ba ca nuspui tu ca te ajutai si io :P
|
Sper sa se numere printre cele mai frumoase din tara,Bafta multa.
|
Quote:
|
spor la treaba in continuare..;)
asteptam noi poze ;) |
Foarte bine arata
|
Quote:
ps:cu barile stabilizatoare se mai aude ceva??? |
XXS-ule, astia de la carbotesc poate sa imi regleze pe banc carbu ala cu 4 camere de bmv tip 4a1 Solex de pe un bmv 520?
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:06. |
- Copyright 2026 4Tuning