![]() |
Re: Top 10 Fastest Sportscars Romania!!!
Foarte putin probabil sa va strangeti chiar toti pentru o masuratoare. Si apropo, daca se va intampla, imi imaginez ce ar iesi in acea zi:D
Cred ca in acest top nu conteaza asa mult puterea sau rezultatul masuratorilor obtinute pe dyno-uri cat rezultatele la cald, cele obtinute pe pista (strada) in confruntare directa. Asa cum poate diferi puterea de la o masina la alta cu diferente considerabile la fel de bine difera si greutatea sau eficienta transmisiei ori tipul acesteia. Aspecte ce cantaresc mult in astfel de confruntari. Si probabil multi au trait-o pe pielea lor. Personal salut aceasta idee cu acest top 10. Cred totusi ca anul care bate la usa va fi un an plin in care se vor bate multi in acest top si nu m-ar mira deloc ca aceasta lista sa se extinda. Si nu vad de ce acei proprietari cu masinile lor in care au investit atatea si au abtinut rezultate laudabile sa nu apara intr-o lista a celor mai buni din Romania. Pana una alta observ ca mai sunt doar 4 locuri libere in top 10. Oare va ramane in picioare acest top anul viitor ? Mult succes tuturor, bani indeajuns, nervi si nu in ultimul rand sanatate. Din partea mea numai respect, tuturor celor care il merita! |
Quote:
nu ai cum sa ia 700 de cai dintr-o evacuare si soft. inseamna ca ai modificat turbinele si nu vrei sa spui :)) |
Quote:
|
Quote:
si VTG-urile nu fac mai mult de 650cp din ce stiu eu. |
1 Attachment(s)
Quote:
de ex...: |
Quote:
@Alex 55 :am zis ca este imposibil 700CP !!! Ca sa ajungi la 700Cp este mai mult decat un soft si o toba. @George: interesanta ideea cu tabelul tau.Am incercat sa imi trec datele dar nu merge, nu ai excel? Iar aici in Germania se trece de ex. la tine 3,1Kg/cp, nu cum ai trecut tu 0,3...poate in Romania este altfel,habar nu am. |
Noi am facut deja un top pe 402 m cu cele mai rapide masini, top bazat pe rezultate cronometrate, top cunoscut de multi dintre voi. Fara suparare, nu voi participa la burtologie, estimari, pronosticuri - la anul voi avea cat voi avea, sper sa cobor sub 11 secunde. Rezultatele le vom decide pe pista, zic eu.
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
ma george tu pana la urma ce top vrei sa faci ?!
cu masini care se dau sau doar cu masini puternice de pe la noi ?! |
1 Attachment(s)
Quote:
atasez si o varianta simplificata |
Quote:
|
iar in februarie vin si turbine noi iar dupa vedem puterea
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:39. |
- Copyright 2026 4Tuning