![]() |
Re: CADOURI DE CRACIUN
pana la urma eu am incercat sa aflu de la ea ce isi doreste iar raspunsul a fost: "i onley need you under my christmas tree"
|
u bastard.grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :X:X:X
|
Quote:
yesterday all my trouble seems so far away :))) frate, esti norocos. a mea la cateva zile....a si tintit niste cizme cica ea frumoase :))) unde gasesc si eu una sa zica asa |
chiar ca sunt norocos...si ca sa nu mai spun ca ultima data cand am fost in estonia am costat pentru ea si familia ei enorm de mult si nu prea am scos cine stie ce din buzunare.
fata mea merita ce e mai bun. cand ma uit in ochii ei albastrii sau ii mangai parul blond natural ma apuca sa ii dau cu portofelu` in cap :)))) |
Daca exista o reciprocitate intre voi , atunci e totu ok si merita un cadou frumos . Pana la urma ce ii iei ?
|
Quote:
mai tare a fost a mea: cica " iubi de mos gerila vreau si eu niste cizmulite din piele "..ii dau 200 ron.. si ii zic VEZI CE ITI IEI !.. Ghici cu ce vine acasa? cu niste blugi vai mama lor..urati foc.. 150 ron au costat ! eram NEGRU. Acu tre sa cotizez si pt cizmulite si pt santa klaus johannis. |
baga si u o poza cu ea. poate ne strangem cativa forumisti si bagam un cor ceva :))) o surpriza inedita
|
Quote:
P.S. Eu de Mos Niculae i am facut cadou un aspirator :lol: |
Quote:
|
sorry ca o spun dar unele posturi sunt funny rau de tot :lol:
|
Quote: