![]() |
Re: SFATURI SI INDRUMARI Dr. ZOZO
Pentru Golf 2 ce mi-ai recomanda? Spoilere si praguri. Pe fata am bara lata model dupa 1990 cu semnalizatoare mari si halogene iar pe spate nu gasesc bara lata numa aia ingusta.
|
Quote:
|
SoundIdentity ... nu stiu care ii al tau :) .. si ai putea sa imi dai ceva nume sau porecla ca nu-mi place sa scriu numele asta de firma :))
|
zozo se mai face ceva la aeroport pe 21 ca am auzit ceva zvonuri ca facetzi ceva?!ashtept raspuns :)
|
pe 4 iunie va fi shoul cel mare.
te esteptam |
asta stiu pe 4 ii 4tuning day revenge dar am auzit k pe 21 se face ceva show...si dak ii ceva nu vreau sal ratez :)
|
BIG_mafia: o sa fie si pe 21 show ;)
|
pe 21 mai din cate stiu eu este show-ul organizat de titus si de bikeri...o sa fie si ceva liniute, si Domy o sa faca niste cerculete, burn etc...
am inteles ca intrarea o sa fie 20 RON si participarea la liniute o sa fie 60 RON. deocamdata, atata stim. asteptam sa vina cineva din partea lor cu ceva "vesti" sau informatii, daca o sa mai vina... si inca ceva...scuze de offtopic |
ms mult...intre timp am mai auzit si yo ceva detalii despre 21 cik o sa fie f fain...is curios :)
|
Quote:
|
scoate shi banchetele!serios!
|
cat e intarea la 4tuningday revenge pe 4 iulie??? detalii detalii....doar duminica e show-ul? sambata nimic? danke! ;)
|
intrarea ii 150 de mii!
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:22. |
- Copyright 2026 4Tuning