![]() |
Re: Ford Focus MK2 1.4 Hatchback - Facelift 2009
7 Attachment(s)
Si pozele cu jantele montate :D
|
Arata foarte bine cu jantele astea.multi km fara incidente.:-)
|
6 Attachment(s)
ms man ... mai pun cateva poze cu ea, urmeaza sa imi vina si proiectoarele, le voi duce la vopsit si revin cu poze noi ... am inteles ca firele sunt deja trase ... este adevarat ? unde le gasesc ? (oricum o sa le caut bine:D)
|
frumos tare focusul:>
|
6 Attachment(s)
mersi mersi ... poze noi, am montat si mini-laptop-ul pe bordul basinii mai mult pt GPS (are modul incorporat) dar si pt muzica etc., pleoape, grila, etrieri ...
|
Arata bine albitura ta!
Imi place esti pe drumul cel bun cu ea. |
ms ... mie imi place cum arata pe alb mult ... cam asta e pentru inceput, nu cred ca o sa fac prea multe ca imi place asa cum e ...
|
Arata foarte bine...si pleoapele dau foarte bine pe masina.succes
|
Sa-ti traieasca ! E frumoasa !
|
foarte frumoasa si in acelasi timp foarte buna...
lucrez pe taxi si conduc una la fel numai ca are motor de 1.6 si e full... un sfat ca sa arate si mai bine, pune-i o suspensie sport reglabila... sa ai parte de ea si ea de tine... |
frumosa,sa ai noroc de ea:D
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
multumesc baieti de aprecieri/sfaturi ... ce sa zic, legat de jante mie mi se par ok, 18" intr-adevar era cam mult, dar cum e acum e perfect, am mai avut o masina cu jante mari si suspensie sport super rigida si chiar nu am avut probleme ... momentan nu sunt multumit si deci nu voi renunta la ele :D am in plan sa ii pun si eu navigatia, farurile pe negru cu xenon, proiectoare etc (oricum sa iesim din iarna) ... insa aveti idee daca le montez eu (farurile, navigatia, proiectoarele) vor avea ceva de obiectat cei de la garantie in caz de probleme pe aceasta parte ? ms
PS: pun si cateva poze recente cu anvelopele de vara deoarece m-a prins iarna in Brasov si jantele de iarna sunt in Buzau :D |
Quote:
|
da ... stiu navigatiile de care spui, ca deja m-am interesat ... legat de xenon nu se face nicio modificare la far ? ca asa am inteles, sistemul de dat jos farul stiu ca e usor ca am vazut, dar totusi nu stiu ce sa zic ... la mine cand am fost la revizie s-au luat chiar si de jante ca nu sunt originale, or fi mai nesimtiti astia in Bz :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:39. |
- Copyright 2026 4Tuning