![]() |
Re: Masina mea:Opel astra F:OT 04 FAC :D
Haide să vedem pozele sunt tare curios cum a ieşit!... E foarte frumos spoilerul!...
Ciuss.... |
2 Attachment(s)
...din pacate...ABEA ACUM AM AJUNS...AM PUS SPOILERU...dar greu...
greu...de tot...acum iar trebuie sa il chituiesc,sa il revopsesc...chiar nu mi-am dat seama ca trebuia sa fie facut pe masina...s-a muncit mult..mult de tot...apoi iar sa il pun...am pierdut o zi intreaga...maine voi pune pozele cu el in starea in care e acum...se ridica asteptarilor...pacat de drumurile astea ca in drum am luat o groapa...:x:cry:...deci maine vor veniii POOOZEEE!!!!!;)ELERON +SPOILER.. sunt fff dezamagit!!!!azi dimineata am gasit in halul asta spoileru....voi relua DIN NOU TOATA TREABA DUPA SARBATOPRI:((:((:(( nu IMI DAU SEAMA DE CE!!!...SARBATORI FERICITE 22ROR... |
Quote:
Sarbatori fericite. |
Dar ce s-a īntāmplat cu el?... Bănuiesc că de la frig s-a crăpat sau poate o fi stat prea strāns pe maşină... :(
Păcat de el, dar se reface, nu e problemă!... Baftă şi Sărbători fericite alături de cei dragi!... |
8 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
fara suparare... dar o dai in kitsch cu acel eleron...
La multi ani ! |
Quote:
deocamdata cred ca il voi lasa asa pentru ca vreau sa mai pun un eleron inferior mai micut...sa il fac din plexic...apoi vad cum arata...luna asta as vrea sa iau niste jante,sper sa gasesc ceva frumos.. |
Eu zic că ar fi bine dacă ai vopsii pleoapele īn culoarea maşinii, dacă i-ai da aripioarele alea de la ştergătoare şi dacă i-ai schimba semnalele..
Baftă! |
Quote:
mc... |
Dupa lungi cautari am gasit jante:D...le-am pus pe masina iar eu zic ca da bine...poze cu acestea maine...am luat si bordu cu turometru dar trebuie sa il pun..iar la jante trebe sa le echilibrez dupa vreo 60 km sa vad cum merge prima data...e destul de schimbat stilul de mers,cum eram obisnuit...jantele sunt pe 15",si din cate am inteles 7.25J,iar cauciucurile sunt pe 195 50 15 ...
vor urma poze pe seara sau maine... iar poze cu jantele: http://www.craiovaforum.ro/attachmen...at-poze055-jpg http://www.craiovaforum.ro/attachmen...at-poze056-jpg |
hmmmm sunt superbe jantele...cat au costat?si asteptam poze...cu ele pe masina...
|
6 Attachment(s)
pozele:)...pret informativ pe jante aprox 200 euro;)
mai e de pus bordu acum:D |
Frumoase rau jantele, incepe sa prinda forma. Bafta in continuare.
|
Frumoase jante,dar masina ta e f inalta din suspensii.
Ceasurile de bord sunt de diesel,tu ai un benzinar :) bafta cu masina |
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:31. |
- Copyright 2026 4Tuning