![]() |
Re: E36 - O Pisica EMO style !!! :))
nu sunt problema plumbi ca doar sunt un pui de mecanic shi am tot ce imi trebuie la service chiar shi aparat de echilibrat roti..dar deocamdata trebuie sa ii schimb cat mai repede consumabilele sa nu mai stau cu grija
|
pisica in pom:D
|
2 Attachment(s)
........
|
opelu tot acolo e? :D iti cam place grav masinutza asta :D se vede ... :) eu n-am poze de la balcon :D dar in rest am din orice unghi :D
|
da e shi opelu pe acolo:D
|
Va rog frumos sa im i spuneti shi mie ce cantitate de ulei intra in motor...shi cam ce ulei ar fi indicat!?!?....
|
ba vezi ce faci si fa-o pana la primavara k atunci e trb akuma la mine si la dinu ursi hiberneaza :evil::D:rolleyes2
|
si app ce cantitate nu stiu dar ulei 10w 40 sintetic i pun la al meu deci cred k ala ar fi :?:
|
mi-am luat ulei shi toate filtrele ....cand am auzit cat ulei intra:|....ca la camion aproape 8 litri:))
|
9 Attachment(s)
cateva poze cu cadourile primite de pisica de la Moshu nu prea multe ca nu a fost cu minte:P...shi poze cu colega ei ...shi una cu mine obosit mort dupa f multe ore de munca:))
|
ia uite opelashu ... :D forta :D ... ai maxim 1 zi sa dai aia cu ///m jos ... sau o dau eu :D
|
dar are packet m// din fabrica frate:(...nu e pusa de nimeni asa a venit:(...nu vreau :((
|
mai bine imi zici daca ar fi ok sa ii fac nasu negru?
|
dat fiind faptul ca nu vad nimic altceva cromat pe masina ... + 1 vot pt nas negru :D in rest .. niste semnale cum are pisica cu pib :D din una din poze :D smoked ... si vezi ce faci cu inmatricularea :D
|
semnalele pe fata nu ar da cumva mai bine daca le-ai face interiorul negru?:D...cum sunt farurile in interior:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:33. |
- Copyright 2026 4Tuning