![]() |
Re: Se pregateste McLaren F2 !!!
Quote:
|
Cred ca e in Photoshop facuta poza de mai sus...si subscriu...oribila.
Cat despre super masini: Porche 956 engine Water Cooled Flat-6 position Mid Longitudinal aspiration Twin KKK K26-3060G Turbos w/Hybrid Water & Air Intercoolers valvetrain 4 Valves / Cyl fuel feed Bosch-Kugelfischer Mechanical Injection displacement 2649 cc / 161.7 cu in bore 92 mm / 3.62 in stroke 66 mm / 2.6 in compression 7.5:1 power 462.3 kw / 620 bhp @ 8200 rpm hp per litre 234.05 bhp per litre bhp/weight 756.1 bhp per weight torque 599.27 nm / 442 ft lbs @ 5000 rpm redline 8560 body / frame Carbon Fiber reinforced Kevlar front brakes Internally Vented Dual Circuit Discs w/Twin Calipers rear brakes Internally Vented Dual Circuit Discs w/Twin Calipers weight 820 kg / 1808 lbs wheelbase 2650 mm / 104.3 in length 4800 mm / 189.0 in width 2000 mm / 78.7 in transmission 5-Speed Manual top speed 350 kph / 217.5 mph Si asta acum multi ani..a facut istorie in LeMans...si era limitata din cutia de viteze pentru ca atunci nu existau anvelope care sa reziste la astfel de viteze... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Pai si ce treaba are asta cu Threatul asta? Eu tot nu am inteles... |
Quote:
asa a fost si cu slr-ul... a iesit o bijuterie, dar prototipul arata tot ceva de genul asta, u8n ozn.... |
mda... lasand la o parte fotoshopu, cum dracu e mclaren daca are emblema de merts pe el? din cate tin eu minte pe ultimu mclaren era sigla de... mclaren.
|
mc-laren face toata mashina mai putzin motorul. asha a fost shi prima data...asha v-a fi shi de data asta...de la cine v-a lua motorul de data asta...ramane de vazut. dar daca prima mashina a avut drag coeficient-ul de 0.27(mashinile de rand au 0.34 sau mai mare) cea pe vine va fi mortala.
|
nu este copie dupa honzda pagani sub nici o forma la aia habitaclu e mult mai mic iar aripile fata sunt mai pronuntate la nivelul rotilor eu am vazut una in realitate eram langa monaco si vreau sa va spun ca este uimitor de perfecta masina aia e mult mai adevarata ca design decat un enzo si in plus ce am vazut eu avea un singur loc pe mijloc iar ce se vede in imagine are doua locuri
iar la nivelul geamurilor laterale ai cate un decupaj pe fiecare parte pentru aerisire ca geamul nu coboara |
Dak se mai chinuie mult la ea .. cei de la McLaren o sa fak masina zburatoare ... :))
|
2 Attachment(s)
Se poate sa fie si o tzeapa de genul virtual tuning?
|
Quote:
Chiar este un V.T. daca nu te-ai prins asa fac cu toate masinile acuma mai intai V.T. si dupa reactia oamenilor vor face prima masina.... |
Mersi k mi-ai spus man!Sincer n-o stiam p-asta.Da eu sper sa nu arate asa viitorul F2...
|
masina e misto dar f1 parca e mult mai dragut
|
pariu k rezultatul final va arata mult mai uman, mai de strada asa? :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:22. |
- Copyright 2026 4Tuning