![]() |
Re: Machetele mele - Creative256
6 Attachment(s)
De astazi incep cu prezentarea HW , mustangurile sunt cele care debuteaza si incep cu o poza de grup, urmand ca apoi fiecare in parte sa apara. In afara de cele din poza au mai aparut 2 care le voi prezenta maine.
Hot Wheels 1/64 11.Ford Mustang GT 2005 12.Shelby GT 500 '07 |
Foarte frumoase Mustang-urile! Felicitari;) Am vazut niste modele chiar interesante la tine. Trebuie sa prezint si eu colectia mea de Mutang-uri 1/64:).
|
Multumesc, astept sa vad ale tale cum arata ;)
|
Apropos de Mustanguri, mi-am luat si eu doua azi :D Fastback-ul si Shelby amandoua babe din 65 :D.
|
8 Attachment(s)
Ieri seara nu am mai ajuns sa postez asa ca revin in dimineata asta. Am reusit ieri sa mai maresc colectia de mustanguri, ajungand la un numar de 12.
Hot Wheels 1/64 13.Shelby GT 500 '67 14.Ford Mustang GT 2010 |
7 Attachment(s)
Hot Wheels 1/64
15.Ford Mustang '69 16.Shelby GT 500 '67 |
foarte faine mustangurile:-P am insa un regret(nu stiu daca si tu crezi la fel): daca erau 1/18 erau cele mai tari machete de pe forum:-D
|
Ai dreptate, daca erau modelele astea la 1/18 cu toate detaliile aferente ... dar mie imi plac si asa micute ;). Zilele ce urmeaza o sa mai vina cateva mustanguri faine, atat ca paintjob cat si ca model :-D
|
Superb Mustang-ul din '69;-)(in ce an a fost lansat de HW?)
Daca zici ca o sa mai vina niste Mustang-uri in colectia ta, sigur o sa ma iei ca numar de modele. Eu am momentan "numai" 13 Mustang-uri 1/64 in colectie:-) |
Quote:
Eu am numai 11 modele diferite si 12 de toate ca unu e dublura :-( , dar va creste colectia. |
Frumos GT 500 galben. Este o replica a lui Eleanor. :)
Inspira "muschi" din fiecare supapa a motorului... :)))) |
Quote:
|
7 Attachment(s)
Astazi continuam cu mustangurile, sunt luate la set de 5 asa ca sunt made in China nu Malaysia.
Hot Wheels 1/64 17. Ford Mustang (cred ca e din 65 dar nu scrie) 18. Ford Mustang Mach 1 |
Da, Mustang-ul galben este din '65 (il am si eu, dar este coupe). Imi plac foarte mult desenele tribale de pe el;) Iar pe Mach1 imi plac rotile, dau foarte bine pe el:-)
|
Maamaa, da' stiu ca stai bine cu Mustang-urile :D Bravooo!
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:07. |
- Copyright 2026 4Tuning