![]() |
Re: Cluj Street Racing - Intrebari legate de club
yap de mine........no am trimis pe private numarul de telefon !
|
incet incet se rica clubul luati nr 3 al revistei 4tuning si citi pe acolo sa vedeti:P
|
Eu unul......sustin pe deplin acest club!!! C.S.R-ul va ajunge sus!!!!
Dar cei care sunt de mai mult timp ca mine in club....n-ar trebui sa uite de el,si sa-l sustina cat de cat si ei. Parerea mea!!!nu vreau sa supar pe nimeni!!!....sau se simte cineva?:D |
si eu la fel !!!! sustin clubul in continuare!!!!!!!!mai ales acuma ca am devenit si eu membru:P!! am fost destul sustinator:P( de pe la 16 ani)
|
vreau sa fiu si eu membru in club se poate
|
ma faceti si pe mine membru
|
Dai un mesaj pe privat sau lasi userul tau mesaj...
|
Cum pot sa ma inscriu in club.....sau cum se procedeaza??
|
prima data ..la discutii poti spune ce masina ai ce ai modificat la ea,daca vrei sa o mai modifici sau daca tu poate cauti altceva sau vrei altceva de la masina ta.trebuie sa te cunoastem ..urmareste anunturile pe forum si la prima intalnire anunta-te ca vii si ne intalnim si discutam,k?numai bine
|
si eu asi vrea sa fiu in club..ce trebuie sa fac? am un opel astra din 2001 modificat un pic :oops: CJ-73-WRC ..ms anticipat
|
si eu sustin acest club si sper sa ramana si sa fie ceva si mai cool si mai ales ca e o gasca super cu care tot timpul ma distrez si ma simt bine...important e sa facem mai multe activitati intalniri si prezenta in orice caz...si dak pot ajuta cu ceva..cereti..si dak pot ajut...cei care sunt dezamagiti...ce sa va zic..sunt multe cluburi...nu se supara nimeni..vedeti cum e si altundeva...eu totusi sper sa ajungem cat mai sus cu acest club...BAI-BAI
|
Bafta baieti la Capitala ;) imi pare rau ca nu pot sa vin ,sper sa faceti o figura nu buna ci una f Buna!!
|
...........................->
|
Quote:
daca mai este loc |
azi nu ai venit zolt ..:(
eagle _27 marti ,saptamna ce vine ne adunam..citeste forumul si vezi anunturile pt intruniri. numai bine |
| All times are GMT +2. The time now is 07:06. |
- Copyright 2026 4Tuning