![]() |
Re: Mazda CX7 chiptuning cu UNICHIP by Mastertuner
Quote:
Hai sa iti spun cateva aspecte care s-ar putea sa te lamureasca vav de interesul meu in aceasta problema. Sunt un user de neobservat al forumurilor care a citit din cand in cand diverse topicuri. In vara 2008 din cate imi aduc eu aminte citeam pe 4tuning despre marea ta realizare vav de 2.3DISI unde ai facut trimitere si catre site ul tau. Acolo am citit toata povestea pe care ai spus-o si mai sus cu CX7-le doar ca era aplicata pe MPS. Spre marea mea surprindere am vazut si poze cu masina...CU NUMERELE LA VEDERE..."woooow...proprietarului nu-i e oare teama ca aud baietii de la mazda?trebuie sa il doara-n....daca l-a lasat pe MasterTuner sa ii puna pozele" - mi-am zis. Sau..."probabil ca i-a facut lucrarea moca pentru a atrage clienti facandu-si reclama cu realizarile". Dupa ceva vreme....brusc pozele au aparut cu numerele sterse. Mi-am spus atunci ca a fost o eroare. CE EROARE COSTISITOARE!!!! Masina a aparut si la vanzare pe la sfarsitul anului daca nu ma insel chiar pe 4tuning cu descrierea problemelor (garantie pierduta, cost reparatii...bla bla). Vorba circula repede si atunci cand ceva atrage atentia devii mai atent la detalii si uite asa am ajuns sa colectez eu mai multe informatii legate de masina respectiva si patzaniile ei. Nu te cunosc si nu ma cunosti (cu toate ca iti vine greu sa crezi asta)...nu sunt concurenta sau mai stiu eu cine altcineva (probabil ca mai ai scenarii ). Sunt un simplu forumist care a fost calcat pe coada vazand ca ai tupeul sa te lauzi cu o realizare si dupa ce s-a intamplat o problema sa te speli pe maini. Si on top of that...mai ai tupeul ca dupa ~1.5 ani sa incerci sa mai promovezi realizarile ...dar pe alta masina cu acelasi motor. Ti-am ridicat mingea la fileu in primul comentariu cand te-am rugat sa detaliezi incercand sa iti dau totusi ocazia sa spui ce s-a intamplat din punctul tau de vedere. Tu (INGINERUL) ai dat tot felul de explicatii ..pertinente...dar care nu au abordat cauza...ci au analizat efectul. Asa cum spunea cineva mai sus....cand muncesti este imposibil sa nu gresesti, insa DACA ai facut o greseala , recunoaste-ti-o si asumati-o. Sincer m-am saturat sa ma port cu manusi cu tine ca sa te fac pe tine sa ne spui si noua cauza pentru care a plesnit ceramica aia. Sincer daca as fi posesorul unui CX-7 sau MPS (dar nu exclusiv astea) nici prin cap nu mi-ar trece sa imi fac tuning la tine. Nu pentru ca esti un inginer prost ci pentru ca esti un inginer fara coloana vertebrala, unul care nu are puterea sa isi recunoasca greselile. PS: Ma intreb daca modificarile pe care le faci acum motorului de pe MPS/CX7 au suferit imbunatatiri fata de acum 2 ani !!! Si asta ar trebui sa se intrebe si posesorii de CX7/MPS |
Vai ce s-au incins spiritele...
username12345 nici nu stiu daca are alt user pe acest forum.... apropo, nick-ul "username12345" nu poate fi un nick ok, sau cum? (cum eu am Bogdan OCC si altii cine stie cum). Sau trebuie dat numele din buletin? Da, il cunosc personal pe username12345, nu este posesorul mps-ului; este si el un biet om care a invatat si absolvit dupa manualele domnului Gheorghe Fratila s.a. AR-ul... apropo de "INGINER" Sper sa nu il supar cu postul meu, dar... s-a ajuns la un flame din nimic. Cu stima, un biet posesor de CX7 care se informeaza unde ar fi mai bine sa isi modifice masina, in caz ca ar alege asta. |
am citit si eu de la cp la coada.
pana la urma s-a topit supapa sau piston ? daca s-a topit piston e logic si clar de ce: bujia nu a mai mers, benzina a iesit nearsa pe evacuare, sonda lambda a sesizat si a saracit amestecul, si cu totii stim ce inseamna amestec sarac la turbo. de aceea la masinile "nervoase " exista sonda lambda pe fiecare piston. daca s-a topit supapa, nu imi dau seama de ce. sper sa nu generez un alt flame. este strict o opinie din pct de vedere mecanic. |
Quote:
|
scuze ca intervin si eu aici cu un mic comentariu referitor la cele spuse mai sus ...dar din toata harababura asta , pe langa partile implicate vor mai avea de suferit si potentialii clienti ...cand citesc ei asemenea topicuri , ce sa mai creada oare?
|
Ideea e sa stie in ce se baga(potentialii clienti). Nu a aruncat nimeni cu noroi . S-a comentat pe baza evenimentului nefericit , distrugerea unui motor si cam atat. As putea spune ca a fost si on-topic cu anumite rezerve.
Si cred ca suntem cu totii de acord ca prevenirea potentialilor clienti nu are cum sa le dauneze. |
| All times are GMT +2. The time now is 13:47. |
- Copyright 2026 4Tuning