![]() |
Re: Accelerate Club Brasov
Merci domnu Cata! Un domn fara doar si poate si se stie - si munca ta are un rol foarte important in ceea ce am prezentat mai sus, mai exact in cadrul capitolul de car audio.:-)
|
6 Attachment(s)
Quote:
Si ceva poze :-) |
2 Attachment(s)
Quote:
Din pacate nu am dacat 2 poze....dar revin pe parcursul modificarilor :-) |
Quote:
Multumesc pentru urare :-) Si pe 20 sper sa fi prezent la Sf. Gheorghe ca sa ne fotografiezi ;-) |
Quote:
|
Quote:
mersi,mersi.......ma bucur ca am avut si eu prilejul sa lucrez la aceasta masina care intreadevar este facuta cu mult gust!tine-o tot asa! ps:si sper sa mai pot ajuta la modificarile care mai urmeaza ;) |
misto poza cu gajicile;)
|
vreau si eu un id de mesenger al fetelor de pe frumoasa masina ..:rolleyes2:rolleyes2:icon_kiss:icon_kiss
|
Mercedes-Benz 110 2.2 CDI (duba de la Accelerate)
Motor: -2.2 cdi Modificari: - Turbina Sprinter 316 - Un mic virus la soft Exterior: -stock Viitor: - Jante MB V-classe 17' - Evacuare custom Ce pot spune sunt la inceput .... |
Ford Ka 1.3i(stock)
Motor: -1.3 i Exterior: -suspensie Semisport fata din fabrica Planuri de viitor: VANZARE!!!! |
Vw GOLF 1.6I:
Motor: -1.6 i AEA - Bara rigizare oale fata fk Exterior: -suspensie sport FK - Jante OZ 16' |
Stai calm Cata... nu ai scapare... la primavara cand da caldura avem o groaza de treaba :D Pana atunci doar pregatim terenul :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Siiii.....ca sa mai destindem un pic atmosfera aici pe forum... :-p
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:32. |