![]() |
Re: TUNING SPANIA ( navaermosa ) 8-9 APRILIE
Ceea alba numai suspensia neumatica ce e de capul ei...
__________________________________________________ _______ http://img286.echo.cx/img286/3900/nunta0023vy.jpg |
yap, g4, imi place ca lumea-i zice.. aia alba :))
|
''G4 ala alb '' imi place si mie ...restu sunt de REMAT ! :D
|
Nu toate sunt cine stie ce ... in Romania gasesti mai multe si mai frumoase.
Nu pot sa zic ca toate sunt urate ... unele chiar imi place ... more photos pls :D |
10 Attachment(s)
va mai trimit ceva poze dar nu sunt din acelasi loc.
|
Quote:
|
eu am vazut g4 ala in madrid acu 2 ani si are un paint de parca ar fi din marmora alba!e beton lucrarea!
|
si eu traiesc in mallorca si pot sa va spun ca se face tuning cu multi bani nu ca la romani cu 2000 eur.asta ii diferenta.si o chestie interesanta e ca se face la o gramada de modele nu ca la noi...ursulet si astra....parerea mea din cate am vazut pe aici si pe la noi
|
pai ii si normal sa fie o diferenta, salarul mediu pe economie la noi ii undeva pe la ~200-250 euro si acolo ii peste 1500.. si cand te gandesti ca benzina ii cam la acelasi pretz in ambele tari
|
...dar oricum stilul e mult diferit aici cam toate par piese de colectie,parca prea tunate....si ce ma omoara pe mine la masinile tuning de aici e ca majoritatea sunt dizel ...eu nu concep masina tuning dizel.
|
Quote:
chestia cu dizel nu mi se pare chiar asa o problema, preferi un e46 318 decat in 330d ? :D |
chestia cu dizel e ca nu suport sa vad o masina super tuningata ...ca zici ca acuma isi ia zboru....si ea face laga...laga...si uita-te la orice film sau filmulete cu masini sport sau tuning ca toate sunt benzinare....ca astea is cu puterea ...dizelu ii pt aia care nu se descurca cu consumu....si eroi dinastia am prins si pe aici...dar asta ii alta poveste
|
misto poze..da porcu e bestial
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:14. |
- Copyright 2026 4Tuning