![]() |
Re: Machetele mele - GL-22-GTR
vreau si eu un exemplar
|
Misto BMW-ul, dar eu astept cu interes japonezele, respectiv RX-7 si 350Z.
|
Bine ai venit ! Ai machete frumoase. Imi plac mult Schnitzer si Supra.
|
:O ... e bestial BMW-ul :D
|
3 Attachment(s)
@ vGaBy – Multumesc. Asta am sa o prezint :D
@ MillionDollarBaby – Ar fi ceva…:twisted: @ Creative256 – O las asa cum este si originalu. Nissan-ul 350Z il pun dupa Mazda RX7 A’PEX, care a fost ceruta de vGaBy si mai recent de VENOX. Nu am tinut cont de pret. Daca este sa o iau amanuntit suma acestora depaseste 1.300 Euro @ VENOX – Multumesc. Am facut deja poze la RX7. Asteptam ziua de maine sau pentru nerabdatori ora 00:00 8) @ CALIN 79 si vali_iceman – multumesc pentru aprecieri...;) O mica prezentare a datelor tehnice la Mazda RX7 - A'PEX Ca si Nissan Silvia S15 este de drift cu aceleasi reglaje la suspensie si bracaj. |
M-ai pus pe ganduri cu M6-le. Am in plan sa-mi achizitionez si eu unul in viitor dar ma orientasem catre KYOSHO. Asta arata ceva mai bine desi nu e la fel de detaliat. Oare care va fi?
Foarte frumoase astea stil NFS. Astept mazda. P.S. ai cumva un crx negru turbo? |
Nu stiu. Este alegerea ta cu M6.
Daca ai ganduri mari pentru ceva unic dute la muzeul BMW, acolo gasesti marfa buna sigur. :D Nu. Cred ca ma confunzi. Pentru cei care asteapta cu sufletu la gura Mazda RX7... tin sa va anunt ca mi-am facut de cap azi cu masinuta. I-am dat maxim ( drift, burn si cercuri ). Pozele o sa-si spuna cuvantu si sa va demonstreze ce a fost. O postez in aceasta seara la 00:00 |
Hmmm Mazda RX7 ,asteptam sa o vedem, hai mai repede cu prezentarea men.
|
Hai cu pozele cu RX7 :D e 00:00
|
Hai azi ...poze cu RX7 :D fast fast fast ca te alerg :)) !
|
36 Attachment(s)
Model: Mazda RX7
Scara: 1/24 Producator: Hot Works Racing Factory |
Asaaaa :D , foarte tari pozele :> imi plac mult mult mult de tot :D si macheta :> evident , dar daca era la scara 1.18 era mult mai bine ..:D
|
Prietene ma bagi in boala cu machetele astea de drift. :lol: Mult prea tare si Mazda!!!
|
mama ce faine sunt machetele:X...si pozele sunt suber misto...ateptam urmatoarele machete
|
1 Attachment(s)
Maine dimineata pana in ora 12:00 prezint Nissan 350Z.
Are neoane pe dedesubt, se aprind farurile si la interior sistemu audio, scaune sport, 2 butelii de NOS si restu mai vedeti maine ce sa putut scoate la aniversarea a 20 ani de NISMO O mica introducere a datelor tehnice inaite de prezentare. |
| All times are GMT +2. The time now is 12:13. |
- Copyright 2026 4Tuning