Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4TuningDAY Virtual Challenge (https://forum.4tuning.ro/188-4tuningday-virtual-challenge.html)
-   -   cand se incheie totul? (https://forum.4tuning.ro/188-4tuningday-virtual-challenge/15629-incheie.html)

Yackone 27-04-06 20:39

Re: cand se incheie totul?

unde transmitem datele pentru concurs si pana cand??

blondish 28-04-06 14:16

Quote:

Originally Posted by Ace Axel
sincer... mie mi se pare k locu trei d la freehand nu era meritat d cine la luat... dar oricum felicitari si la mai bine... succes in continuare... si scuze dak am suparat p cineva... am spus doar c aveam p inima... exact cum au spus si cei dinaintea mea....

nu vreau sa sar in cap nimanui acum, dar.... d c ti se pare ca nu era meritat? doar pt ca nu era colorat? pt ca ti se parea neterminat? desenul acela a luat locul 3 pt ca a placut la lume, nu din cauza de manevre si alte kestii cum s-a facut la celelalte categorii. sper ca nu am deranjat pe nimeni, daca da, sorry. am vrut sa spun si eu ce aveam de zis.

Ace Axel 28-04-06 15:57

nu pt k nu era colorat... k nici al meu nu era... doar k nu mi se par asa "grozave" cum le vd lumea...

a_ombladon 28-04-06 17:24

aici se vede invidia din unii...bai incetati cu chestiile astea inutile, nici eu nu mi-am meritat premiul...dar nu a comentat nimeni... asta e ..oamenii au avut bafta si au fost alesi de juriu, chiar daca convine cuiva sau nu...

dreacu 28-04-06 18:56

unde trimitem datele pentru premii ?
si inca o intrebare...am inteles ca am luat locul 2 la high-end impreuna cu inca un concurent...as vrea sa stiu cum s-au impartit banii in cazul asta
si cat o sa primim. nu vreau sa par lacom dar dupa cheltuielile de paste am nevoie de bani :-)

Ace Axel 28-04-06 20:46

frate nu sunt invidios... nu ma intereseaza banii... dar sunt pur si simplu scos din sarite de faptu k nu e un desen bun ... ma faceti sa comentez lucrarea si nu vreau....

Gratzian 28-04-06 22:11

maine, sambata, pe 29, voi fi si eu la birou, la Romana, daca mai vine cineva
azi eu am ajuns tarziu cu lista, unii s-au dus la un birou, altii la altul...
ca sa nu fie neitelegeri, pt maine vorbim de biroul din p-ta Romana, ok?
voi fi acolo la ora 16.00

TopArt 29-04-06 09:23

Quote:

Originally Posted by Gratzian
maine, sambata, pe 29,

.........
Quote:

Originally Posted by Gratzian
lista

banuiesc ca nu e nici un secret in publicarea listei cu castigatorii si cu premiile castigate de acestia, pe categorii, aici, pe forumul 4tuning.

nu de alta, dar au fost o gramada de discutii inutile si stiu sigur ca toata lumea asteapta lista oficiala + premiile castigate ;)

inca asteptam ! :D

dreacu 29-04-06 12:21

pentru cei care nu sunt in Bucuresti luna asta, unde putem trimite un nr. de card pentru premiu sau putem trimite pe cineva in locul nostru pentru a ridica premiul ?

GRIGO 29-04-06 22:36

fratilor eu sunt din cta si nci card nu am .......cum facem.....?
am auzit ca merge si prin posta .....

All times are GMT +2. The time now is 21:34.

- Copyright 2026 4Tuning