![]() |
Re: BMW E30 Meeting - Ploiesti - 13 dec 09
De ce ma Bengy sa nu vii?
Vii ma...bagi si tu masina acolo intr'o parte si vii...za' family |
Nu! N-are urs!
Sa stea acasa sau sa vina fara masina! :D |
Deci pana acum avem asa :
1.B-86-BOH 2.PH-69-PLM 3.PH-11-MOM 4.B-89-EVL 5.PH-99-MOM 6.B-89-NBL 7.B-39-WWV 8.B-92-HTC 9.B-88-FUR 10.PH-18-TRW Am mai facut un topic si pe Alte discutii Bmw , ala e topicul oficial cica... |
=)))) ursarie mare
|
Donu mai vb tu cu Laur, Pastarnac, Carbit, si care mai au ursi...si nu numai din Ploiesti, mersi!
|
vremea va fi cam asa: http://vremea.apropo.ro/vremea-15-zile
ceva noutati despre locatie? |
Quote:
|
am vazut un urs prin otopeni(alb cu 2 dungi negre),pare ingrijit asa...in caz ca vezi postul si ai de gand sa mergi, eu zic sa facem cumva sa ne intalnim pe la balotesti(sau o alta locatie desigur...) sa mergem impreuna (valabil pt toti care vor avea traseul pe DN1 )..la mai multi ursi!
|
1 Attachment(s)
O sa ajung si eu. DB-87-WLO
Din bucuresti se pleaca organizat? adik se intalnesc undeva? |
Daca tot e oficial, cred ca merita un topic si la "Evenimente".
|
si daca tot este asa oficial, griffo frate...fa rost de aprobare ptr un spatiu ceva, doar nu o sa strangi masinile si alergi in stanga si in dreapta ca nu gasesti loc sa "le asezi"
gandeste-te bine, sa nu pui oamenii pe drum doar ptr cateva minute. sunt persoane care bat cativa km buni, poate au nevoie de un loc sa manance(fa o rezervare la un local bun calitate/pret)... Fa totul ca la carte daca il faci, timp este |
Quote:
Dupa cum spuneam si cu o pagina inainte va fi eveniment legal, asta incerc sa fac, nu e primul si nici ultimul meeting care il fac cap-coada, oricum va spun de acum ca la fiecare au iesit scantei deci o sa ma astept si acum, chiar daca va fi perfect. Ne vom intalni intr'o parcare undeva amenajat, stam ce stam acolo si apoi se va merge la gratarel la padure:o Tocmai azi am vorbit cu cineva si se va merge la gratar, fiecare sa vina cu carnita de acasa, o pulpita...o pasarica, pardon am vrut sa zic carne de vita:lol:. Se va face in padure la Paulesti la 10km de Ploiesti pe DN1 pe partea dreapta, va fi ceva linistit, totusi e bine sa ducem ursii in habitaclul lor natural:D Rog sa se voteze Cine vrea sa mearga la gratar? |
ce frumos la Paulesti:-P
poate treceti prin sat ca e prea multa liniste:lol:sa faceti putina galagie |
Vezi unde ne bagi la Paulesti ca nu toti ursii pot intra pe camp acolo man...
Intereseaza-te si vezi unde intram cu ursaria. Suna-ma maine ca am niste idei. ;) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:10. |
- Copyright 2026 4Tuning