Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Corvette ZR1 vs SBK Kawasaki ZX 10 R (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/156079-corvette-zr1-vs-sbk-kawasaki-zx-10-a.html)

Darksanta 03-12-09 10:07

Re: Corvette ZR1 vs SBK Kawasaki ZX 10 R

Quote:

Originally Posted by !41! (Post 2857422)
Care dintre ei? Mistode? Pascota ? :)

Se vede ca esti nou in bransa. Daca esti pasionat de motociclism viteza si vrei sa faci cursurile de pilotaj pe circuit ma gasesti aici: http://www.amckartracingteam.ro/index.php?p=scoala_moto

gabit 03-12-09 12:04

in continuare cred, ca nu prea exista masini in romania(exceptand Supra dz1 cand vine prin romania) care sa stea langa o masina care scoate stock 10.7. Putem spune in continuare ca timpi pe Nurburgring sunt marketing, dar 10.7(cu cauciucuri de drag si pista tratata) sunt 10.7.

ady_viteza 03-12-09 12:23

Eu inca sustin ca in filmuletz zx10-le pleaca slabutz:D.....dar daca vrei sa ma convingi ca e o plecare buna fa schimb...treci tu pe zx10 si lasa pe altcineva in care ai incredere sa-ti conduca bolidu'....si atunci sa vedem diferentele;)
E prea frig acum pentru ca as veni cu un zx10 2004 sa facem niste liniutze....dar din Tragoviste pana pe A2 fac turturi pe frigu' asta:D....asa ca o amanam pentru primavara cand o fi mai cald.
PS 636-le meu crezi ca sta pe langa tine pe 400?:D

zGb 03-12-09 12:55

Quote:

Originally Posted by Darksanta (Post 2855821)
:) vedem in timp, deocamdata vreau sa o pun la Serres pe circuit, ca nu linia dreapta e punctul ei forte :)

Man, iti bati joc de ea pe serres...vino cu noi pe hungaroring, am fost si acum 1 luna jumate si a fost blana...eu n-am fost pe serres, dar niste prieteni de-ai mei au fost si pe serres si au spus in felul urmator "pe serres am mers aproape acelasi numar de km, aveam gumele de 5 ori mai varza, iar aderenta nu e nici 50% din ce-i aici" si te rog sa ma crezi ca hungaroring e un circuit cu adevarat special si tehnic...si mai e si aproape ;)

Darksanta 03-12-09 14:54

Quote:

Originally Posted by zGb (Post 2858192)
Man, iti bati joc de ea pe serres...vino cu noi pe hungaroring, am fost si acum 1 luna jumate si a fost blana...eu n-am fost pe serres, dar niste prieteni de-ai mei au fost si pe serres si au spus in felul urmator "pe serres am mers aproape acelasi numar de km, aveam gumele de 5 ori mai varza, iar aderenta nu e nici 50% din ce-i aici" si te rog sa ma crezi ca hungaroring e un circuit cu adevarat special si tehnic...si mai e si aproape ;)

Intr-adevar Serres-ul rupe gumele... asta se intampla si la moto insa era cel mai accesibil din punct de vedere al distantei...
Mi-ai dat o super idee cu Hungaroring-ul... stiu circuitul perfect, am avut o gramada de sesiuni de antrenamente si curse acolo asa ca nu trebuie sa-mi mai explici nimic... doar ca te rog sa ma tii la curent cand se poate merge acolo. Cand sunt sesiunile de masini permise si alte informatii mai detaliate cum ar fi: echipament obligatoriu, taxa de intrare... daca stii :)....
Merci mult inca o data pentru idee ;)

Darksanta 03-12-09 14:56

Quote:

Originally Posted by ady_viteza (Post 2858094)
Eu inca sustin ca in filmuletz zx10-le pleaca slabutz:D.....dar daca vrei sa ma convingi ca e o plecare buna fa schimb...treci tu pe zx10 si lasa pe altcineva in care ai incredere sa-ti conduca bolidu'....si atunci sa vedem diferentele;)
E prea frig acum pentru ca as veni cu un zx10 2004 sa facem niste liniutze....dar din Tragoviste pana pe A2 fac turturi pe frigu' asta:D....asa ca o amanam pentru primavara cand o fi mai cald.
PS 636-le meu crezi ca sta pe langa tine pe 400?:D

:) Nu iti mai cer sa ma crezi ca omul a plecat bine.. Sambata acum or sa fie cativa prieteni de-ai mei care alearga si in ROSBK deci sunt cat de cat experimentati si se vor da cu mine sa vedem ce se intampla. Promit ca filmez ca sa aducem probe la dosar :)

PS: 636 nu are absolut nici o sansa nici macar pe 400 m.
Ssst care are moto preparat de SS o sa vina sa se dea Sambata si acolo o sa vezi ce se intampla. Daca el nu o sa poata sta langa mine e clar ca nici o alta motoreta stoc de SS nu are cum..

ady_viteza 03-12-09 14:59

Quote:

Originally Posted by Darksanta (Post 2858517)
:) Nu iti mai cer sa ma crezi ca omul a plecat bine.. Sambata acum or sa fie cativa prieteni de-ai mei care alearga si in ROSBK deci sunt cat de cat experimentati si se vor da cu mine sa vedem ce se intampla. Promit ca filmez ca sa aducem probe la dosar :)

PS: 636 nu are absolut nici o sansa nici macar pe 400 m.
Ssst care are moto preparat de SS o sa vina sa se dea Sambata si acolo o sa vezi ce se intampla. Daca el nu o sa poata sta langa mine e clar ca nici o alta motoreta stoc de SS nu are cum..

A mea e tot din rosbk si nu e deloc stoc ai uitat?:D....la Pannonia ai dat cu ea cateva ture prin parcare sa vezi cum trage:-)
PS Sambata o sa fiU si eu de fata la liniutze;)

Darksanta 03-12-09 15:09

Ai calcatura prea scurta, crede-ma ca nu poti tine pasul. Ai sa pierzi la schimul treptelor. Dar cel mai bine... vino sa ne simtem bine, mai radem mai povestim, poate dupa aia ne oprim si noi la o terasa sa ne mai aducem aminte de tinereti :)

DZ1 03-12-09 16:46

Daca te tot dai cu motoare, nu te dai si cu mine odata??
Ce ai de pierdut?
Eu nu fac pe bani, nu fac pentru palmares o fac de placere.

zGb 03-12-09 17:25

Quote:

Originally Posted by Darksanta (Post 2858510)
Intr-adevar Serres-ul rupe gumele... asta se intampla si la moto insa era cel mai accesibil din punct de vedere al distantei...
Mi-ai dat o super idee cu Hungaroring-ul... stiu circuitul perfect, am avut o gramada de sesiuni de antrenamente si curse acolo asa ca nu trebuie sa-mi mai explici nimic... doar ca te rog sa ma tii la curent cand se poate merge acolo. Cand sunt sesiunile de masini permise si alte informatii mai detaliate cum ar fi: echipament obligatoriu, taxa de intrare... daca stii :)....
Merci mult inca o data pentru idee ;)

Te tin la curent si te voi calauzi cu placere...stiu cam tot ce-ti trebuie pe acolo, am si cazarea salvata pe navigatie, totul e cum trebuie ;) ... cald si bani sa fie :lol:

SEBASTIAN 03-12-09 17:52

Quote:

Originally Posted by !41! (Post 2857422)
Care dintre ei? Mistode? Pascota ? :)

De ce ma intrebi pe mine, frumos ar fi sa-i intrebi pe ei.
__________________________________________________ _____________
Serres nu este un circuit unde un astfel de Corvette poate spune ceea ce stie, iar Ungaria din pdv asta suna mai bine.
Acest Corvette nu este o masina de drag desi are un timp bun si pe 400m, are mai degraba veleitati ce o pun in valoare pe sosele intinse gen autostrada si cred ca se poate exprima onorabil pe circuit daca este unul de viteza.
Zgaiba sa ma ti si pe mine la curent cu mersul pe circuit.

Darksanta 03-12-09 23:49

Quote:

Originally Posted by DZ1 (Post 2858859)
Daca te tot dai cu motoare, nu te dai si cu mine odata??
Ce ai de pierdut?
Eu nu fac pe bani, nu fac pentru palmares o fac de placere.

Acum ca stiu despre ce e vorba facem cu mare placere... chiar daca stim rezultatul dinainte. :)

DZ1 04-12-09 16:06

Stai linistit ca am fost de cateva ori nepregatit si rezultatul a fost neasteptat.
Oricum de data asta mi-am promis sa vin mai pregatit si din punct de vedere al tractiuni, dar tu ai la fel ca si mine aceiasi problema asa ca va fi o distractie pe cinste.
Iar masina ta este o bomba pe roti, eu sper sa o dezamorsez:))

Darksanta 04-12-09 18:34

Maine la 13:00 intrare pe A2.
De dezamorsat o dezamorsezi sigur insa vorbim doar de linia dreapta...
Repet, o masina, ca de asta vorbim, nu inseamna numai acceleratie in linie dreapta, o masina trebuie sa-ti ofere un pachet complet. Asta inseamna pe langa putere, tractiune, suspensie, frane si unghiuri de atac dinamice competitive, aerodinamicitate si downforce. Si crede-ma ca n-ai cum sa dezamorsezi ZR1 nici in cele mai frumoase vise cu o supra preparata in alta parte decat in linie dreapta....
Nu o lua personal, in loc de Supra poate fi si un trabant preparat. Ai pastrat din el cartonul, pui roti amortizoare cutie si motor... si linia dreapta e a ta.

TSC-Us 04-12-09 19:02

felicitari pentu masina ta(inclusiv a lui dz1), am inteles ca este o masina extraordinar de rapida/perormanta/stabila..., tot vad filmulete pe youtube, ici colo...dar din filme nu prea imi pot da seama cat de rapida este.

cat te-a costat primul zr1 din romania cu toate taxele?

poate o sa te vedem live la vreo i/legala!

zr1 cam este masina momentului, dupa ce a fost lung analizata gtr-ul, dezbatuta la multe emisiuni tv, in reviste.

am condus motoare de puteri diferite si mi se pare f dificil pt o masina sa se tina cat de cat dupa un motor puternic(de ~190 cp) fie si pe 400m!!!!!
asta inseamna ca este mult mai rapida decat am eu impresia!

All times are GMT +2. The time now is 14:00.

- Copyright 2026 4Tuning