Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Ford (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford.html)
-   -   Mondeo ST220, primul de pe aici (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/15607-mondeo-st220-primul.html)

Bodi 04-08-06 21:57

Re: mondeo st220-primul de pe aici...cred

TARE RAU MASINA!!!!....imi pare rau sa iti zic...dar mai este una in Constanta argintie...tot sedan..........eu caut una Wagon....dar mai greu de gasit...:sad:

Seat_TDI 08-08-06 20:16

frumos rau,ai grija de el si mai asteptam poze

GAB35DJ 09-08-06 16:11

revin dupa o lunga absentza....asa deci la masina nu s'au schimbat prea multe...farurile...sant negre acum...a aparut un dvd...pe acolo....deci in mare nu foarte multe...acum urmeaza chipul in cateva zile...muzica...in cateva saptamani...si ce sa mai zic....o sa ii fac cateva poze dar dupa ce o polishez ca acum nu prea imi place cum arata.....si o sa vedeti toti cum arata...acum.....c'yaaaaaaaa....
p.s.:piticule si mie imi pare rau de caine dar ami rau imi pare de mine ca a stat 2 saptamani in service pentru 2 radiatoare si o bara...atat eteeeeee

teddy 15-08-06 15:20

faruri negre? de unde ai cumparat? sau cum le-ai facut? vreau si eu!

NWZeu 23-08-06 19:07

pe ST ai echipare Sony, daca ai de gand sa o vinzi da-mi si mie un pm, multzam.

GAB35DJ 23-08-06 20:53

e echipare blaupunkt ca e cu navi....ce te'ar interesa mai exact ca poate facem rost....pentru tedy....farurile sunt facute de mine asa....dai geamu jos...dai rama nichelata...pui vopsea pe ea si gata!!e foarte simplu dar vezi cum umbli cu geamu sa nu il spargi....

DJ77VLD 25-08-06 10:00

Quote:

Originally Posted by GAB35DJ (Post 513310)
...acum urmeaza chipul in cateva zile

Ce chip ? Pui chipul Maicii Domnului pe capota?

GAB35DJ 28-01-07 10:09

1 Attachment(s)
cam asa arata st'ul acum...

Skillzu 28-01-07 10:31

Quote:

Originally Posted by DJ77VLD (Post 531645)
Ce chip ? Pui chipul Maicii Domnului pe capota?

"
Oras: Craiova...momentan London, UK"

you should nou better! chip(eng)=cip(ro).

ps:daca era o caterinca de-a voastra,sry....

VS-99-BYE 29-01-07 07:54

Frumoasa masina. Te-a costat 13000 afara, nu? Am si eu una adusa de afara (nu ST) si sunt curios de pretul asta. Nu pui ceva poze si din interior? Sa te poarte sanatos si fara evenimente. Bye

NSL_Doru 29-01-07 23:22

Quote:

Originally Posted by GAB35DJ (Post 718814)

Belea masina ... si trage si intr-un fel (de toate iepele :P)! Dvs. sunteti "baiatu care a avut Cielo si are Ford acuma" ? :D

vld si gab voi faceti dinaia ... caterinca dinaia ?

KYL 30-01-07 09:35

"Bad ass" car!
Sa o stapanesti sanatos.

DJ77VLD 30-01-07 18:52

Quote:

Originally Posted by GAB35DJ (Post 718814)

de kko ... sorry ca iti spun :lol:
Quote:

Originally Posted by madskilz (Post 718842)
"
Oras: Craiova...momentan London, UK"

you should nou better! chip(eng)=cip(ro).

ps:daca era o caterinca de-a voastra,sry....

din aia e... de care spui tu! and maybe " know "

GAB35DJ 01-02-07 06:42

referitor la pret masina a costat acolo 13 mii dar este in leasing...si o sa ma duca cu tot cu tot la cam 14 600....acum legat de poze...nu am cu interioru...asa in mare piele...scaune recaro incalzite...bordu modelu vechi deoarece masian este produsa in 12.2002 si pusa in circulatie in 03.2003...de aia are bordul vechi...aare navi monocrom de fabrica dar eu am schimbat unitatea stock cu un kenwood ddx7025 2 din cu tot ce trebuie la el...tv dvd ....are si optiuni de navi si reversing camera...dar astea pe parcurs...in principiu este o masina ok....care in ciuda faptului ca are un motor 3000 v6 consuma rezonabil....adica undeva intre 13-14 in oras si 8-9 afara...pentru mine sunt niste cifre rezonabile.....nu este o masina de liniutze...deoarece este destul de grea...motorul v6 demareaza greu....dar topspeedul de aproape 270...iti da niste senzatii marfa....este o masina cu care ma distrez foarte tare in afara orasului...sta pe strada superbine....are un mic efect supravirator...care te poate insela daca nu esti invatat cu ea...dar in rest este super ok...si te ajuta al dracului de mult in depasiri.....c'yaaa si....asfalt uscat!!!!

VS-99-BYE 01-02-07 07:59

Cred ca ai facut o afacere buna. Masina isi merita banii 100% dar cred ca stii treaba asta. Ceva in genu am si eu mai putin motorul ala de bestie al tau. Intr-adevar masina are o zvacnire devastatoare in depasiri, iar in curbe parca se lipeste de asfalt. A mea nu cred ca prinde mai mult de 210 dar cred ca este o viteza mai mult decat suficienta pentru tara noastra plina de gropi. Nu cred ca pe la 180 vrei sa faci eschive stanga dreapta sa ocolesti 4 gropi pe metru patrat ca in final sa dai intr-a cincea. Eu nu am putut prinde mai mult de 200 dar pentru mine e mai mult decat suficienta viteza asta. Si daca mai esti o persoana careia ii place sa aiba grija de masina, te tine o viata masina mai ales daca nu traiesti prea mult. Am glumit putin, felicitari pentru masina si sa te poarte sanatos si fara evenimente. bye

All times are GMT +2. The time now is 05:40.

- Copyright 2026 4Tuning