![]() |
re: '95 - Civic EK4 VTi - 1.6 16v (B16A2)
Quote:
EK-ul asta gri care o sa fie alb pana la urma, o sa vada o serie de modificari ample, dar momentan nu spun nimic, hihihi. Cred ca prima gata va fi a lui Starty care vrea sa rupa motoarele turbo. |
felicitari pt achizitie si sa ai parte de ea:)mam uitat des la anunturile cu ea sa vad daca mai scade pretu si dacami intra si mie niste bani,na fost sa fie:)daca nus indiscret imi poti da pretu cu care ai achizitonato pe pm?bafta la modificarile care ti leai propus;)
|
Nu e nici un secret, am luat-o cu 5 mii, mi se pare ca am spus intr-un post anterior.
Multumesc frumos de urari. |
sunt un pic suparat, am incercat sa ii fac cadou asta seara domnitzei un set de arcuri -60 cred ca sunt fatza/spate, dar pare-se ca somnitza nu a fost cuminte, deoarece nu am reusit sa desfacem flansa amortizorului din stnga fata, asa ca m-am sau ne-am lasat pagubasi... poate vine Mos Craciun cu suspensia joasa, k Mos Nicoolae a ratat ocazia... asta e.
|
ce arcuri? ce firma. ca ma facusi curios ? :-"
|
Alea care le-a dat Dani jos cnd le-a pus Weitec-urile de le tine, KAW parca sunt...
|
Quote:
|
Acum, nici eu nu cred ca sunt -60, a fost o estimare ochiometrica. Probabil ca sunt undeva in jur de -45 50 ceva de genu... oricum nu vrei sa stii cat sunt de desumflat de treaba asta, cu att mai mult cu cat am incercat sa fac o treaba care cu ursul mergea si cu asta nu a mers, respectiv, pe centura, sensul spre TM, la intrarea pe pista, virajul de stanga, ei bine cu ursul mergea 200+ fara sa tai axul drumului, am incercat si cu VTI-ul ieri si nu merge pleaca ba de fata ba de spate si nu e o treaba logica si controlabila. A mers totusi 180 a 5-a plin si stangul in frana.... ma rog nu compar Honda (roti de fabrica, suspensie de fabrica) cu BMW-ul care avea roti pe 16 si late de 9 cu suspensie -60 etc... lasa ca dau eu cu ea jos. :)
|
Asta ma surprinde ,eu stiam ca la stabilitate e foarte k cel putin asa declara japonezi ,cea mai stabila fiind eg-ul ,insa caroseria ,sasiul sunt aproape identice.
|
Nu am spus k masina nu sta, sta si o face incredibil de bine, dar la fel cum si la capitolul frane este un pic subdimensionata fata de ce poate motorul la fel se intampla si cu suspensia asta e un pic prea soft&comfy pentru cat de tare iti permite motorul sa mergi. Asta 1 si 2 mai e ceva. Sa nu uitam ca peste suspensia asta au trecut 148 de mii de km, deci nu e tocmai la prima tinerete. Concluzia mea e ca se comporta bine, foarte bine chiar, iar despre sasiu nu diacut, este 100 de clase peste E30, un e la fel de rigida ca un EG, se vad chiar si cu suspensia asta de fabrica unule limitari dar oricum, cu o suspensie setata cum trebuie va fi o masina foarte rapida. Everybody loves the EK. :), citeam asta pe Honda-tech parca....
|
2 Attachment(s)
Daca tot nu mai spune nimeni nik pe aici, spun eu, tot un nimic dar e ceva. Mi-am facut si urmeaza sa montez cablul de masa de pe capacul de la chiulasa pe caroserie care inlocuieste ala anemic de fabrica. O poza cu cablul si cu el montat. :)
|
de unde ai luat papucii aia? vreau si eu....
|
oo..alex.. nu am mai vorbit de mult timp .. vad ca ai trecut la japoneze :D felicitari.. foarte frumoasa masina.. sa o stapanesti sanatos si multi km
|
Avem a multumi. Raman dator cu o tura, sun eu cand ajung in slatina.
|
oo multumesc frumos :D mai stam si la o discutie una alta :D
am si eu pe cineva care vrea sa isi cumpere un prelude 2.0 16 v :P |
| All times are GMT +2. The time now is 11:43. |
- Copyright 2026 4Tuning