![]() |
Re: Red Line Racing Club Baia Mare
Quote:
|
o rugaminte am la voi am nevoie de id-ul lui baiatul care se ocupa cu site-ul clubul pentru ca vreau sa-mi revizuiasca si mie un un site personal ,scz de offtopic.
|
eu sunt. am acelasi id ca si userul
|
dany.bilan629 este numele lui :>
|
Poze , poze :) cand va mai intalniti!
|
deja am vorbit cu florin in legatura cu logoul nostru iam zis sa faca mai multe modele, o sa merg le iau pe stik sau mai bine sa mi le listeze sa vi le prezint si voua si dupa aia sa ne hotaram la un model dupa care sa ne faca stickerele, bineinteles o sa va comunic si preturile. Din pacate poze nu am facut seara trecuta, o sa facem joia viitoare speram ca atunci o sa fim mai multi sa avem la cine sa facem pozele:lol:
|
anunt de ultima ora: CEI CARE VIN JOIA VIITOARE LA INTALNIRE SA FIE IMBRACATI FRUMOS CA SE FAC POZE!!!!:lol::lol:
|
Intalnirile clubului RED LINE RACING CLUB vor avea loc in fiecare joi ora 20 in clubul evolution(spate la mara)
REGULAMENT RED LINE RACING CLUB: -membrii clubului vor participa numai la evenimente legale -nu vor atrage atentia asupra lor si efectiv asupra clubului intr-un mod neadecvat -vor avea lipite pe parbriz sau luneta insemnele clubului -vor plati cotizatia de aderare 50 lei si apoi o cotizatie lunara de 30 lei,ceei ce vor intarzia cu plata a maxim 3 luni se va vota pt excluderea lor din club -vor incerca sa se prezinte la intalnirile clubului -hotararile importante se vor lua prin vot de catre membri prezenti la intalnire prin metoda jumatate plus un vot reprezinta hotarare adoptata. -cei ce se vor retrage sau vor fi exclusi nu vor mai primi cotizatiile inapoi Organizare clubului sa facut prin vot si este urmatoarea:TRX23-presedinte, JONNY RAPP-vicepresedinte, PAULIK-prim secretar. vreau sa multumesc tuturor celor prezenti aseara si in special lui Tamango si Dani Bilan care sunt alaturi de noi desi nu detin autoturisme INCA. |
Quote:
|
auzi jhonnyy cu papion sau cravata?
|
Quote:
|
da cu nr de franta ca papionu si cravata sunt cam incomode
|
bun:) jhonny da-mi si mie id-ul tau te rog am nevoie sa ma rezolvi cu ceva:) sau dami add pe cel din semnatura te rog
|
mah da ce afaceri tot facetzi voi pe privat?:D
chiar trx banuiesc ca tu ai idurile de la toti ai putea sa mi "imprumutzi" sa fiu si io la curent cu ce se intampla ahh si by the way nu stie care o cabana care as puteao inchiria pt un week ? |
Quote:
Da pe Basescu si pe Geoana iatzi dat la oparte deja?:)) =)) vreau sa vad si eu ce poze faceti :> multa bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 05:48. |
- Copyright 2026 4Tuning