![]() |
Re: Beginner
mai... cum sa va explic, multi nu se uita la detalii fie k nu au ochi, fie k is copii mici si le place cum arata cu alea pe ele aiurea dar interesante, fie is rude cu ei,( sau au baut aseara la meci prea mult) ........ deci nah, lasati oamenii sa voteze pe cine vor, yo unu m-am votat sg pt k imi place ideea mea si e aproape perfecta masina:)
|
aveti dreptate.multi voteaza dupa cum le pica pe moment sau ce le sare in ochi dar ata ete....
eu inca n-am votat, ramane sa ma mai gandesc bafta. |
Quote:
FALS daca facea asta era descalificat din prima |
dupa ce se termina concursul, si o sa pot sa spun care e masina mea am o reclamatie
cred ca mi s-a umblat la masina :twisted: |
lucrarea 16 este baza
|
lucrarea 29
|
am votat 5
e super culoarea |
Ma scuzati de off-topic dar....
Eu nu pot sa inteleg cum puteti sa votati masina 16??? Este un concurs de tuning virtual!!! Are un spoiler fata frumos...dar atat!!! Greseli: roata din spate mai are putin si decoleaza, fanta din capota zici ca e facuta in paint, jantele nu au unghiul coresc, la fel si semnele chinezesti de pe parbriz, eleronul este la propriu aruncat acolo si nici macar spoilerul fata nu este incadrat perfect!!! Nu vreau sa jignesc proprietarul, nu stiu cine e, si nici nu am participat cu vreo lucrare....dar masina asta are mai multe greseli decat 3/4 din acest concurs!!! Vad ca se voteaza cantitatea si nu calitatea!!! |
shadow ai pus punctul pe i :)
cred ca unii nu stiau ca daca dai click pe thumbnails-urile alea se mareste imaginea(asta la general nu la nr16) oare cum o arata la 1600x1200 ? |
nu mai influenta oameni...te rog frumos.....daca tie nu-ti place lucrarea numarul 16 asta e...parerea ta ......ce ai tu cu parerile si gusturile altora....asta e al doilea post in care nu te poti abtine de la comentarii cu privire la voturile de la lucrarea 16.....aici se voteaza si NU SE COMENTEAZA VOTURILE ALTORA SA FIE CLAR
ps rog moderatori sa faca putina curatenie |
daca te refereai la mine, nu am nici cea mai mica intentie de a influenta pe cineva, era doar parerea mea si atat.
oricum cei care voteaza o masina o face pt ca ii place, sau cel putin ar trebui. si inca ceva, user-ul care voteaza vede mai intai pozele si voteaza,nu cred ca citeste nuj cate posturi si apoi voteaza. ;) inca o data repet ca nu vreau sa influentez pe nimeni |
stai flex ma refeream la shadow.....si in leg cu userul care voteaza...e asa cum zici tu.....dar dupa ce am votat am citit sa vad si eu ce a zis lumea si am vazut ca shadow are 2 posturi in care nu se poate abtine in a influenta lumea sa nu mai voteze lucrarea 16 ......ca nustiu ce si nustiu cum...daca nui place sa taca si sa lase lumea in pace
|
6-le are votu' meu ;)
|
lucrarea 29 ...
|
Quote:
Quote:
datzi click AICI sa vedetzi ceva :D |
| All times are GMT +2. The time now is 20:30. |