![]() |
Re: Suporter Steaua!!!!!
mamaaa ce le stii :)
marfa explicatia :P acu' zi drept, de unde ai dat copy paste? :twisted::twisted: joking... asa... deci am pierdut prima jumatate a pariului pus, cum ca steaua ia bataie... sper sa pierd si cealalata jumatate, sincer sa fiu, dar... sa nu ne imbatam cu apa rece... mai stiu eu un retur de-al lui steaua in care s-au calificat doar pt k au avut foarte foarte foarte mult noroc.... |
nu se poate...
|
Se pare ca am pierdut berea de la Aleks :((
|
Varzaaaaaaaaaaaa
|
N-am vazut asa meci in viatza mea ...
|
Idiotzi... "Ca tiganu la mal..."
|
De tot rahatul ma, am fost acolo pe stadion la meci am fost multi romani au venit si vreo cativa din galeria steaua de la bucuresti si am cantat tot meciul si pt ce pt o seara de kakat.Ce mama dracu' s-a intamplat ce naiba au avut toti ca a doua repriza nici n-am vazut ''STEAUA'' am vazut ''FCM PICIORE'N GARD'' .Am venit cu mic cu mare de peste tot au fost si din ITALIA FRANTA GERMANIA ce mai de peste tot au venit romani ca sa-i incurajam si ei ??? nimik.
In prima repriza numai noi ne-am auzit pe stadionul ala dar dupa aia .....offff:( Si cel mai de kakat a fost ca nici macar n-au venit sa ne salute pe noi cei care i-am incurajat :( :( :( :(.Pt ce dracu am mai mers macar atata ar fi putut face sa vina sa salute suporterii :( Pacat Pacat Pacat Pacat Pacat Pacat Pacat Pacat PAcat Pacat Pacat Pacat |
jalnic... nu-mi revin nici dupa atata timp...
au jucat ca niste amatori, nici nu meritau sa se califice... |
Alex mai bine inchide topic-ul ca deja ne-am imbolavit de inima la meci mai intorci shi tu cutitu in rana
|
il trec pe cafenea?
|
Azi le-a dat o lectie dupa parerea mea Rapidul....imi pare rau dar asta e....au dat 2 goluri si s-au aparat foarte bine ...cum trebuiau sa faca ei defapt in anglia...
|
oleeeeeeeeeeee
|
eu zic sa=l stergi de tot ... ca nu are rost sa fie pus peste cafenea
sau sa=l inchizi si sa-l stergi putin mai tarziu :-) |
ok, parerea lui mishu e clara...
altele? intreb ca sa nu iasa discutii pe urma, ca sunt antipatic si inkid topicuri de nebun, etc... :D:D:D |
Inchide si sterge! :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:40. |
- Copyright 2026 4Tuning