![]() |
Re: 2007 Audi TT Coupe
Quote:
Chiar ca nu are rost .... :rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
Poate ca are o linie care seamana cu cea a cls-ului dar asta nu inseamna ca a copiat ... ci doar ca seamana ... Stiu cand a aparut noul S .... era o poza cu un S visiniu si semana cu o poza cu loganul (tot visiniu) :D , ma rog .... cum a spus RoSonic ... toate masinile seamana intre ele caturi de putin ... dar asta nu inseamna ca e copiat. Ps: eu nu prea vad linia aia a cls-ului ... poate putin asemnarea in fata cu ford ...la faruri ... da si astea sunt derivate din cele vechi ... au fost adaptate noii imagini a marcii... |
cineva mai sus spunea ca e la fel de buburuza.... sa stii ca e o tzara mai mare acesta decat vechiul tt
si e normal sa semene lateralul cu unele masini, ma refer la linie... cam toate masinile sportive sau cu tenta sport(cum e cls-ul) au linie asemanatoare la geamuri... de varianta cabrio se stie ceva? |
Quote:
|
Now that's one hell of a car...Audi tata...:)
|
Arata mult mai bine decat vechiul audi tt!
|
Arata de parca ar fi inca un concept. Masina viitorului, frate...
|
http://www.audi.it/ pe prima pagina este un flash facut despre noul tt :D
|
sau vedeti http://www.audi.com/TT pentru o alta prezentare in flash!
|
Eu nu vad nimik spectaculos fata de precedentul,pare mai degraba un facelift,in fata putin mai rotund,dar in genere obisnuit nu stiu ce va tot minunati
|
MANTRA Inceteaza sa mai pui atasamente aiurea!!!!! iti sterg posturile direct!!!
|
Superb , farurile seamana putin cu cele de la Focus. La motorizari , am impresia sau sunt cele dp Golf GTI si respectiv R32?
|
Au inceput sa foloseasca si ei ideeile Dacie (ma refer la SupeRnova si la Solenza)...un facelift mai pronuntat si gata este masina noua...hai sa fim seriosi.
|
sincer sa fiu mie mi-a placut destul de mult vechiul tt
si asta nou arat binisor ... desi nu ma tare dau in vant dupa el ... faza cu farurile de ford .. si mie asa mi se pare ... si o intrebare ... cand apare varianta cabrio ? dak apare ... |
| All times are GMT +2. The time now is 14:53. |
- Copyright 2026 4Tuning