![]() |
re: E30 - B-86-BOH
Quote:
multumesc de urari |
chiar ma bucur ca a ajuns pe mana unui pasionat si atrage destule priviri cand ieseam cu ea toata lumea intorcea capu dupa ea (eu iam vandut-o lui haiu)
|
Quote:
|
Re: E30 - B-86-BOH
Quote:
|
Quote:
de bucurat...ne-am bucurat tot drumul de la buc la ploiesti....ma bateam cu jakalu' care sa-l conduca....trage bine pentru un 2,0. |
Sa il stapanesti sanatos si sa te bucuri de el imi pare bine ca ajuns pe maini bune,chiar ma gandeeam la cine o ajunge cand m-am decis sa il dau.;)
|
CE-AI MA EJTI SUPER IMPLINIT GATA:D:D:D:D:D FORTZAAAA=)))))))))))))))))))))))
|
mersi frumos la toata lumea...chiar arata bine...si trage bine....aseara prima victima...tot un urs 2,0:lol: scor:2-0....
azi a fost zi de curatenie generala...spalat interior...exterior.....maine bagam nasu si pe la motor;) stiu ca o sa ma injure multa lume....dar o sa o ridic vreo 2-3 cm....macar pana la primavara...restul mai vedem noi |
salut. frumoasa achizitie sa-il stapanesti sanatos.zi-mi te rog ce suspensie are pe el cat coboara masina si daca ie batuta buza la aripile spate?
|
din cate stiu eu e koni...reglabila si coborata la maxim....sincer nu am apucat sa ma uit.maine ma ocup mai serios de ea...azi doar am facut curatenie
|
Quote:
|
Quote:
...apropo...tu nu ai rau de inaltime in pisica aia?:twisted::twisted: |
SUPERBA boss ......sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea;)
|
..ti-ai luat un urs frumos..am avut si eu okazia sa il vad live anul trecut si arata superb...bafta in continuare cu el!
|
va multumesc....chiar sunt multumit de el....deocamdata ma bucur la maxim de vremea buna care inca mai tine cu noi.....dupa care urmeaza hibernatul...am reusit azi sa-l bag totusi in garaj...dupa mii de manevre....doar cu spatele.
sper sa ma tina mastercard-ul sa-l fac demn de cuvintele voastre |
| All times are GMT +2. The time now is 03:26. |
- Copyright 2026 4Tuning