![]() |
Re: Discutii libere
axela ... scuza-ma pt aseara ... nu eram online ...
uite ce te rog ... trimite-mi pozele si un scurt ... "eseu" ca sa zic asa al clubului cu istoric, cu ce vrei tu la [email protected] ;) |
Ok.....am sa le trimit azi...
|
bai...baieti...eu pt oradea mi-am tras la imprimanta sigla nr 20 de pe voting !!! am considerat ca e cea mai expresiva....desi pt un colant e prea complicata..!! asa ca cei care reprezinta gruparea JAPAN TEAM la oradea...pot sa isi scoata si ei la fel... ;)
|
Deci sigla e clara avand in vedere si voturile si ca apare la un eveniment. N-am imprimanta color asa ca scoate-mi si mie o sigla. (dau o bere fara plumb)
|
fratilor! nu va grabiti...spuneti-mi pe care o alegeti si va dau o varianta pentru print (rezolutie mare) si varianta vector pentru autocolant
PS ala e u jpg ordinar, cum sa tiparesti asa ceva... |
eu mi-am pus pe parasolar...20- u :))) de ieri sunt prin oras cu el.... ;) mai scot inca una....pt domnul SVF :D ma..vedeti ca eu sunt de sambata in oradea...sper ca n intl pe acolo ca de nu va apicur@!!!!!!! :)))
|
Quote:
|
in fine...vad ca nu am cu cine sa ma inteleg...eu am vrut sa va ajut
1. CARE SIGLA DIN CELE DOUA RAMANE FINALA? (ninja sau JT) daca imi raspundeti la intrebarea asta va postez urmatoarele: - stiker placuta de inmatriculare - stiker luneta - stiker parasolar |
Eu optez pentru "JT". Partea cu samuraii s-a mai facut polemica pe aceasta tema. Intr-adevar, ai dreptate "ne grabim" intradevar, dar mai e 2 zile, si hotararea finala asupra siglei s-ar putea sa se ia peste 2 luni.
Domnu' SANDREI printeaza si pentru mine, asa ca el hotaraste care. |
4 Attachment(s)
ok...v-am atasat aici fisierele la rezolutie de print (cat de cat) + fisierul vectorial (scara 1:1) pentru cutter
rename .rar in .cdr bafta |
cate sa listez la imprimanta.....???!!!1 sa nu mergem in curu gol ? :D ...fac 2-3-4-5-476-587-648-75985609483?
|
si..doresc sa ii multumesc lui ffocus in numele gruparii Japan Team pt eforturile depuse....frate...la oradea ai o cinste din partea mea ;) oricum ce am listat eu nu sunt decat pt acum la oradea..colantele...vor veni si ele :D
|
cine mai vine la orader??
|
1 Attachment(s)
se pare ca eu cu samuraiu
|
deci sa inteleg ca pana la urma aia ramane sigla, nu?
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:58. |
- Copyright 2026 4Tuning