![]() |
Re: E46 - 320 CI
fa-i bandourile cromate .. se vede super ,bafta
|
foarte frumoasa masina!arata ireprosabil!cat mai multi km fara incedente neplacute.
extreme88 ce ai patit???sry de of |
Merci pentru aprecieri:D
|
Quote:
|
Frumoasa masina.
Tipa dupa un shadow line.Cauta poze cu una ca a ta neagra cu folie si shadow.Schimba total masina |
Quote:
De schimbat ii voi schimba jantele si o sa-i montez o evacuare cat-back Magnaflow Oricum merci pentru sfat:-) |
te-am vazut prin oras acu ceva timp ... super bine arata :D mai ai cumva si un coupe albastru tot mls? sau t confund :-"
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ma uitam zilele trecute pe mobile sa vad de curiozitate cat mai costa un coupe cu optiunile mele si am ramas surprins.Eu am dat pe masina cand am luat-o acum 2 ani 22000 de euro.....acum a ajuns la 12-14000 in germania....la noi e intre 9 si 12 mii :!:
In doi ani am facut 15000 de km ...am mers destul de putin avand in vedere ca nu o folosesc zilnic si am masina de la firma. Ma tot incearca un gand s-o dau pentru ca efectiv nu mai e potrivita pentru familie....e greu sa bag scaun de copil in spate..carutz...si toate acareturile pentru un copil mic....numai ca nu stiu cat ar trebui sa cer pe masina ....piata auto de la noi m-a lasat in ceata rau :???: Astept niste sfaturi cu ce ar trebui sa fac.... |
sincer...achizitioneaza un e46 breack...orice motor...e bun si pentru familie si ai putea sa mai schimbi 2-3 chestii pe la el...am eu o oferta daca vrei...un 325 e46 breack din germania, omu e neamt si vrea sa o dea ca are nevoie de masina de tavalit pe la firma...masina e full si pretul e mic rau...
|
Quote:
|
atunci de ce ne lasi sa ne racim durile aici cu oferte si pareri? :lol::lol::lol:
nu puteai sa scrii de la inceput ce masina o sa iti iei??:lol::lol::lol::lol::lol::lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 11:45. |
- Copyright 2026 4Tuning