Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Oradea/WSR la 4Tuning dAY - poze, impresii (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/15442-oradea-wsr-4tuning-day-poze-impresii.html)

Dj_Sotty 17-05-06 15:29

Re: Oradea/WSR la 4Tuning dAY - poze, impresii

Mai baieti,or sa vina si ceva masini de afara in 4 iunie ??? sau / / / ne multumim cu ce avem noi .:P ???

Gratzian 17-05-06 17:08

prea multe chiar, ce te faci daca nu mai ai loc? :lol:

SoundIdentity 17-05-06 22:30

Quote:

Originally Posted by DOMY_m3
intalnim la start.nu????

esti curajos nu gluma!!! eu sunt mai lent dar nsx-ul e cam obraznic....3.8 sec 100km/h e ceva :)

Dj_Sotty 19-05-06 15:08

Sandule nu baji golfuletzu la facut galagie ??? :)

SoundIdentity 19-05-06 21:16

Quote:

Originally Posted by Dj_Sotty
Sandule nu baji golfuletzu la facut galagie ??? :)

acuma il bag la forja!!!ma dau si io cu rapizii astia!!!!ma distrez doar nu sper la nimic....(DAR NU SPUN CA NU MI-AS DORI SI IO VREUN MERIT :):):)) sicriu din spate dispare si vin mai dezbracat ca la cluj cred ca aveam cele mai mici sanse dar totusi conteaza lejritatea masini .....eu am in plus vreo 150 kg alea dispar pe dduminica!!!!

Dj_Sotty 19-05-06 23:07

au au . . il faci rau vad!!! lasa ca orikum arata rau de felu` lui!!! :)
bafta cu el mai departe`!! :)

si sa`mi faceti cat mai multa ciuda duminka ca eu am diesel si nu benzina!!!
o sa fie bine! :)

DOMY_m3 20-05-06 07:28

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity
acuma il bag la forja!!!ma dau si io cu rapizii astia!!!!ma distrez doar nu sper la nimic....(DAR NU SPUN CA NU MI-AS DORI SI IO VREUN MERIT :):):)) sicriu din spate dispare si vin mai dezbracat ca la cluj cred ca aveam cele mai mici sanse dar totusi conteaza lejritatea masini .....eu am in plus vreo 150 kg alea dispar pe dduminica!!!!

kis kopasz.esti tu gras dar totusi cum vrei sa slabesti 150 kg ,pana duminica???????cred ca acuma exagereai un pic.nu conteaza cate kg esti ,sanatate sa ai.noi asa iubim cu aia 150 in plus.....

daflyer_oradea 20-05-06 09:43

fix asta vroiam sa zic si eu...
Sandule, tre sa dai si tu jos cate ceva, nu numa masina...mai da-mi mie :) ca ei chiar as avea nevoie de vreo 5 kg cel putin in plus. :)):)):))

SoundIdentity 20-05-06 20:26

Quote:

Originally Posted by daflyer_oradea
fix asta vroiam sa zic si eu...
Sandule, tre sa dai si tu jos cate ceva, nu numa masina...mai da-mi mie :) ca ei chiar as avea nevoie de vreo 5 kg cel putin in plus. :)):)):))

fratiulor!!!!!v-asi da bonus din partea mea cate 5 kg la fiecare pana ajung la nivel dar de asta nu scap numa daca nu mananc si alerg de unu singur nu cu golfu sub curu asta comod ce il am!!!!nu mai am nimic in masina si i so ridicat curu de numa.ioiiiii...sper sa si mearga maine oleaca!!!!

Dj_Sotty 20-05-06 20:57

poate de ti`ai da masinile si te`ai plimba cu tramvaiu ar fi ceva sanse cu kilele alea altfel . . . :)

SoundIdentity 20-05-06 23:23

Quote:

Originally Posted by Dj_Sotty
poate de ti`ai da masinile si te`ai plimba cu tramvaiu ar fi ceva sanse cu kilele alea altfel . . . :)

decatr tramvai mai bine parcu meu auto si tonele mele

Ciky 21-05-06 02:11

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity
fratiulor!!!!!v-asi da bonus din partea mea cate 5 kg la fiecare pana ajung la nivel dar de asta nu scap numa daca nu mananc si alerg de unu singur nu cu golfu sub curu asta comod ce il am!!!!nu mai am nimic in masina si i so ridicat curu de numa.ioiiiii...sper sa si mearga maine oleaca!!!!

lasa sandule ca le dau io kile daca vreau.:):):):):):):):):):):0

SoundIdentity 23-05-06 15:33

Quote:

Originally Posted by Ciky
lasa sandule ca le dau io kile daca vreau.:):):):):):):):):):):0

esti si tu trecut de nivel nu gluma!!!

horguemtuning 23-05-06 22:09

mai Sandule acum duminca ai scapat dar daca vrei viu cu papucul pe 4 iunie si sa vezi tu cum dispare papucul ..... din oglinda cand ramane in urma :))

Ciky 24-05-06 15:03

:):):):):):):):)

All times are GMT +2. The time now is 01:03.

- Copyright 2025 4Tuning