![]() |
Re: Spl Team
Anunt umanitar: dati-mi 5000 euro sa-mi pun muzica sa-i rup pe toti.
Glumeam si eu, adevaru este ca as vrea sa vad si eu pe careva din Romania la un concurs international, m-as bucura. Oricum bafta la toti, se pare ca eu am deschis show-ul dbDrag pt Oradea asa ca vreau ca cei care vin dupa mine sa nu faca de ras Oradea. Pana acum sunt foarte fericit pt cupele castigate de oradeni atat la Oradea cat si la Bucuresti. Daca o tinem tot asa mergem numai spre bine. Felicitari Hai ORADEA |
mai puitza nu vorbi fara de stire !!!!!!cand erau showuri concursuri de muzici tu umblai cu bicicleta :) doar eu zozo joe sfigmo radu arad ionut gz si trupa astora mai batrani totdeauna mai dadeau in basi la intrecere.......asa ca tu doar ai continuat ceva creat de noi...........''participantii veterani'':)
|
:) :) :) :) :) :) this is true
|
vezi tu esti un elev intelept :) :) :)
|
4 Attachment(s)
ultima masina din Spl team din pacate masina nu a participat la Bucuresti din varii motive dar oricum Sistem Audio: HU Pioneer P6800 componente fata Hertz energy SK 165 componente spate Hertz Sk 165 amplificator Audison Srx 4 si Audison Lrx 1.400 , 2 subwoofere JL 12 w3 condensator audison 1.3 farad....
|
Quote:
EU VORBEAM DE dbDrag CARE DUPA CUM STII A AVUT PRIMA EDITIE LA BUCURESTI IN TOAMNA ANULUI TRECUT UNDE AI FOST SI TU, IAR EU AM FOST SINGURUL DIN ORADEA. SPER CA TE-AM LAMURIT IAR EU NU CONTEST CA VOI SUNTETI VETERANII IN SPORTUL ASTA CI DOAR SPUNEAM CA EU AM SPART GHEATA PT ORADEA LA dbDrag. SPER DIN SUFLET CA TI-AM EXPLICAT CAT DE BABESTE PUTEAM. SI IMI CER MII DE SCUZE DACA V-AM JIGNIT CU CEVA. |
Quote:
|
Quote:
imi spuneti si mie va rog cu ce sa luat locul 2 si 1, daca 3 a fost cu hi-energy de la hertz. asa de curiozitate |
Quote:
|
bravo pue,felicitari pentru spl team oradea,tineti-o tot asha!:)
|
mai cineva nu ma sponsorizeaza sa pun si eu muzica adevarata in BMW si apropo mai dati-mi un tel de la cineva care sa imi faca un spoiler pe fata ca l-am cam spart
|
fa-l tu nea' laci!
|
Quote:
|
in db drag nu sunt albitri pentru sq mai mult in emma stiu oameni din romania care merg in germania la specializare pentru asa ceva si se vor cauta in curand si noi albitri printre care vreau sa ma inscriu si eu .....doar.......tre mers la germania mare si de stat vreo 2 saptamani pentru specializare......acuma sq a fost apreciat dupa urechile celor din db drag nu dupa reguli....dar totul trebuie progresat si acesta este un inceput!!!!
|
no sandule de nu ma faci nr. 1 te bat!:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:26. |
- Copyright 2026 4Tuning