![]() |
Re: E30 - Coupe white
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Voi vedea pe parcurs cum ma voi orienta. Momentan ma bucur de el, incerc sa ii rezolv din probleme. Daca auzi de un debitmetru:) te rog da un semn! Bafta! |
Quote:
|
nu eram sigur , de accea am scris probabil ........ sa stearga cineva postul ca e inutil ! bafta cu dez`tiganitul masinii ....................
|
Multumesc inca odata tuturor pentru aprecieri! Voi reveni cu poze pe masura ce inainteaza treaba la masina...
|
Pt iarna ti-ar trebui un blocant... e foarte greu fara :D
|
Sunt constient ca o sa fie greu, cauciucuri bune pana una alta , bordura in portbagaj si sper sa ma descurc , daca nu merg cu sania:))
|
o sa fie distractiv,n-o sa fie greu :D
trebuie doar sa prinzi gustu :D |
Felicitari pentru achizitie! Sa te bucuri de ea fara incidente neplacute!
O intrebare daca se poate spune... Cat a costat? Numai bine! |
E prins de foarte multa vreme, n-am avut cu ce sa simt gustu (masina proprie cu tractiune spate).
|
eh,acu ai ocazia :D arata-ne ce stii :D
|
Masina m-a ajung 900 eur. Momentan nu trage in paramertri, caut debitmetru sa vad daca de acolo e problema, tre sa schimb pompa de ulei (ramane fara presiune de ulei la ralanti) si vasco-cuplajul face galagie !
Dupa ce rezolv toate astea sper sa fie ok si sa vad ce poate...acum se taraie ursu, aluneca bine pe asfalt umed, suspensia stock e ok(se inclina dar e ok- are amortizoarele pe gaz). |
mai bine ai schimba motoru :D
|
OOOOOOOOOOOOOOOOoooo Aline!!! Ce surpriza frumoasa!!! Bravo frate ca in sfarsit tiai luat si tu belea pe cap :)) (masina) sa vezi cum e :)) si nu tiai luat orice :) Buna treaba!!! Ursu arata fain, mai putin masa de calcat de pe portbagaj :) (in marime naturala nu am mai vazut pana acum) si alte prostioare!
Ia zi...te apuci sa'i faci concurenta serioasa lui Filip sau doar sa il sperii putin? :) Mult succes cu el!!! Sa cresteti mari! |
| All times are GMT +2. The time now is 11:11. |
- Copyright 2026 4Tuning