Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   La un gratar in a 2-a zi de Paste (24 apr) (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/15411-gratar-2-zi-paste-24-apr.html)

kraven_4_all 06-04-06 13:49

Re: un gratar in vacantza de pasti?

bha....vorbim sambata la sala mha ce drq!dar devreme pe la 17:00!dati-mi si mie un msg plssss k nu mai am cum sa intru pe net!! vorbim sambata de gratar!mai e pana la paste!altii au o mik ....deplasare pe 21!o sa aflati voi...cei ce nu shtiu despre ce e vorba...!!! vorbim sambata de gratar si gata!aduceti minge!!oricum sunt de acord:))

Bmw_E30dak 06-04-06 13:56

Quote:

Originally Posted by kraven_4_all
bha....vorbim sambata la sala mha ce drq!dar devreme pe la 17:00!dati-mi si mie un msg plssss k nu mai am cum sa intru pe net!! vorbim sambata de gratar!mai e pana la paste!altii au o mik ....deplasare pe 21!o sa aflati voi...cei ce nu shtiu despre ce e vorba...!!! vorbim sambata de gratar si gata!aduceti minge!!oricum sunt de acord:))

mah eu tot nu am inteles un lucru noi vorbim sa mergem sambata asta sau viitoare k nu mai inteleg nimica???? lamuriti-maaa plss bft

shantzu 06-04-06 14:00

ba nesomn tu ai citit titlul topicului ?? scrie clar un gratar in vacanta de pasti nu cred ca sambata e vacanta ;)
o sa vb sambata poimaine despre gratar , sa veniti

Pitu 06-04-06 18:15

care vine diseara sa vedem meciul la sala inauntru ?
nu am timp sa astept un raspuns , asa ca ne vedem acolo dc. e>

DONU' 06-04-06 18:59

Da ce ne retine sambata asta... dupa vineri, adica pe 8 aprilie sa facem gratar la Paltinu, ma?
Ca eu nu va mai inteleg...
Si oricum... vreau sa mergem draq mai multi asa... cum am fost si la 4TuningDay...a? Ce ziceti?

Bmw_E30dak 06-04-06 19:03

Quote:

Originally Posted by DONU'
Da ce ne retine sambata asta... dupa vineri, adica pe 8 aprilie sa facem gratar la Paltinu, ma?
Ca eu nu va mai inteleg...
Si oricum... vreau sa mergem draq mai multi asa... cum am fost si la 4TuningDay...a? Ce ziceti?

asa ziceam si eu dak mergem saptamana viitoare sambata nu mai mere nici unu la accelerare duminik k e prea obosit oricum asta o stabilim maine pana atunci HAIDE STEAUAAAAAAA DONU' intra pe mess bft alllll

shantzu 06-04-06 19:56

eu zic sa mergem duminica asta...9.04...ca tot nu se mai tine cursa;) ce ziceti?;)

eko_X_cite_069 11-04-06 17:00

sa merem sambata acu mha toti asa acu pe 15.04.2006 nu??la gratar

DONU' 11-04-06 17:09

Parca ramases pentru vacanta de Pasti... sau voi vineri luati vacanta?
Eu oricum nu stiu cand voi merge fiindca am mari belele pe cap! :(

Manson 11-04-06 20:02

off donule ce e ? care te a suparat in principiu da in vacantza si noi vineri luam vacantza

Bmw_E30dak 11-04-06 22:06

Quote:

Originally Posted by Manson
care ar veni la un gratar si sa spuneti si voi locatii misto da' prin apropiere...

pofta buna la totzi care o sa va duceti la gratar

DONU' 11-04-06 22:34

O am pe bunica-mea in spital si alerg toata ziua de colo colo dupa ce e nevoie. E ceva nasol si nu stiu cand scap de belele..., dar de gratare chiar nu cred ca e cazul sa vorbesc in clipa de fata.

eko_X_cite_069 15-04-06 22:21

Dak E Sa Mergem Vreodata La Un Gratarel Mai Multi Asa E Misto Rau Pe Cheia Stiu Eu O Gramada De Locuri Bune +k Drumu E Ffff Bun Pana Aklo

tng 15-04-06 22:59

Ce ziceti de a doua zi de Paste, mergem cu totii la padure?
Un gratar .. o iarba verde ?

RZV_1_XDD 15-04-06 23:06

Perfect a doua zi de Paste
E foarte bine

All times are GMT +2. The time now is 00:43.

- Copyright 2026 4Tuning