Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   Un bucureştean şi-a făcut o super-maşină (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/154083-bucurestean-facut-super-masina.html)

nicholas 19-11-09 21:11

Re: Un bucureştean şi-a făcut o super-maşină

Daca ai bani poti face multe.

B-99-SAA 19-11-09 21:42

masina arata acceptabil, e de apreciat munca proprietarului.
in schimb ziarele si mass-media in general... VAI SOARTA LOR!!!
7000 euro ar fi cu tot cu kitu ala exterior (care app e naspa,dar gusturile nu se discuta), iar motoru il facea intr-adevar cu 500 euro, asa cum zicea cineva adineauri...

"a ramas doar sasiu..." cum puii mei ??!!?? pai asa mai bine il schimba si p-ala :))

Psycho 19-11-09 23:29

ok .. super masina ... in afara de jante care imi plac de restu .. pauza :)

daca asta e super masina

txa-ul ce e ? ctl -ul ? etc si restul masinilor din romania MODIFICATE CU ADEVARAT

eddycdk 20-11-09 06:53

Quote:

Originally Posted by tzatzichi (Post 2815938)
prietene,articolul asta e un exemplu de articol tipic pt cititorii de libertatea,un ziar care nu necesita prea multa scoala pt a fi citit...asadar ei chiar cred ca e 7000 euro costa kitul ala.si btw,ne-am fi dat seama ca e facuta in romania si fara sa ne spuna

:lol::lol::lol::
acelasi lucru la-si fi postat si eu

Gabi TAZ 20-11-09 07:50

mizerie

LAZ'u 20-11-09 13:53

Mie nu imi place.

dexter_20 20-11-09 19:11

Cum iti dai seama de la balcon ca o masina merge IMPECABIL? Revenind...farurile nu dau bine (parerea mea),la banii astia se putea acorda mai multa atentie imbinarii spoiler-aripa dr fata si...sper sa ma insel, dar e ceva suspect cu capota motorulul.

KAY_ 20-11-09 21:26

Hmmm , sa stii ca ai dreptate , daca te uiti si mai atent se vede un cos pe obrazu stang .Daca te uiti si mai atent ....Publicitate /dupa pauza afli finalu telenovelei . Va place sa comentati intruna a paguba de altii si nu va face pielea 2 cafele cu lapte .

dolb 20-11-09 21:29

io am vazut ca e nebarbierit ! nush ce cosuri ai vazut tu :)

StreetStyle22 20-11-09 22:12

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 2822333)
ok .. super masina ... in afara de jante care imi plac de restu .. pauza :)

daca asta e super masina

txa-ul ce e ? ctl -ul ? etc si restul masinilor din romania MODIFICATE CU ADEVARAT

Pai alea sunt super avioane..un fel de golful ar fii Mig,iar alea sunt F-117.
dexter_20 - dupa fumul lasat.daca e negru e de rau,daca e alb..e si mai rau,daca e albastru iar e rau..daca nu lasa nimic,merge impecabil probabil foloseste Tide.
on-topic : arata acceptabil,leduriile alea sunt aiurea si gaura aceea intre aripa si bara,in rest e ok.

lazar 20-11-09 23:20

AVORT!

nutzuXXL 21-11-09 11:10

este un pamflet asa ca nu agitati prea tare :lol: :))

dexter_20 21-11-09 15:16

Quote:

Originally Posted by StreetStyle22 (Post 2824245)
Pai alea sunt super avioane..un fel de golful ar fii Mig,iar alea sunt F-117.
dexter_20 - dupa fumul lasat.daca e negru e de rau,daca e alb..e si mai rau,daca e albastru iar e rau..daca nu lasa nimic,merge impecabil probabil foloseste Tide.
on-topic : arata acceptabil,leduriile alea sunt aiurea si gaura aceea intre aripa si bara,in rest e ok.

E bine ca spui asta, DAR, nu e universal valabil. Daca bate o planetara, consuma ulei, punte stramba, turatie de relanti neregulata,zgomote suspecte la rulare, tremura volanul la viteze mari, cutia de viteze, deci...raspunsul tau e incomplet. Revenind la Golf, daca mergem pe ideea ca gusturile nu se dicuta, e OK. DAR cum e un forum de pasionati (si de oameni competenti in domeniul auto) se poate spune ca e loc de mai bine.

tescarau 21-11-09 17:54

masina ca marca e ok,poate 7k euro masina cu tot cu modificari,in rest daca te uiti atent parca e cioplita pe la bara,farurile cah...pt propietar cinste lui ca a investit,dar se putea ceva mult mai bine
stima all !!!

golidix 21-11-09 22:35

de 7000 mii de euro imi face-am o dacie unicat... :P nici macar nu au luft piesele modificate cu cele originale...

All times are GMT +2. The time now is 13:03.

- Copyright 2026 4Tuning