![]() |
Re: Componenta juriului 4TuningDAY si voturile acestora
poate sunt posturile mele prea lungi si nu se citesc pana la capat???
Quote:
va rog sa recititi ce am scris, ca sa nu mai facem off-topic inutil. |
pt cultura ta generala, gajule, functionabilitatea unor elemente de caroserie in cadrul unui salon de tuning, la nivel de jurizare este f importanta daca este ceruta de masina loata in calcul..... anu asta am jurizat la exterior si nu am tinut cont de nivelul de putere al masinii, anul trecut am jurizat aceste aspecte prin prisma ca se concura la best car cea ce inseamna toooot.int, ext,motor.....daca ai anumite probleme legate de jurizare sau ca am fost vreodata subiectiv spune, cred ca anu trecut v am zis exact tot vb fata in fata cu fiecare, te rog uita te la modalitatiile de jurizare din vest si apoi vb......... jurizez dupa modelele int si nu cred ca am fost partinitor cu ceva , daca tu ai vreo prob cu mine k accept daca nu ar fii bine sa taci
cu stima, hasky |
Eu va zic ceva : oriunde este un premiu pentru castigatorul ales de public , pentru castigatorul ales de ziaristi , deci mai multa libertate de exprimare ar trebui acordata . Iar cu varianta de punctare as zice ca este mai echitabil dak se face la fiecare masina o jurizare de cateva minute si acordare de note de catre toti la acea masina , apoi facuta media pe masina si facut clasament cu cate puncte a obtinut masina fiecaruia !
.... dupa cum e melodia de la Marfar : "... parerea mea ..." ;) |
Quote:
Cine m-a respectat are respectul meu. Pana acum nu cred ca exista cineva care sa se planga de faptul ca nu l-am respectat atata timp cat a fost om cu mine. Sti teorema lui Ohm.. esti om cu mine, sunt om cu tine. |
ma scuza-ti de offtoptic
dar trebuie sa imi spun si eu parerea ca bishop are si el dreptate ! omu saracu a avut niste nelamuriri nu cred ca a incercat sa incinga spiritele si cred ca sa exprimat destul de "diplimat" si frumos asta este parerea mea si in nici un caz nu cred ca trebuie bann-at pt chestia asta cred ca a fost f rau interpretat ;) si din cate stiu eu a ajutat echipa 4tun destul de mult nu a stat cu tigarea in gura si sapca in cap ... |
nici un om din nici o echipa indiferent ca e de fotbal sau de curse nu o sa se ridice impotriva alor lui... in general cei din echipa se sustin si se ajuta.
Tocmai asta am sanactionat... |
Quote:
bafta si succes la alte proiecte!!! Quote:
|
degeaba va jucatzi cu rahatu` k scatofilii :p .... a fost .. asta e data viitoare se va shtii cum si in ce fel va fii jurizarea .. ganditi`va k e prima data cand se organizeaza asa ceva ... nu tin cu gratzian ... nu tin nici cu bishop dar mi se pare depashit k un user sa fie exclus de pe forum .. pentru o afirmatie facuta ... chiar si critica ....
de ce nu va ganditzi k asa ceva nu s`a mai facut in romania ... si este o premiera ... si poate va mai fii ... de ce sa rascolim in rahat si sa aruncam cu el ... cand il putem analiza sa vedem de ce nu a ieshit bine .. fiecare si`a dat cu parerea .. k trebuia cu motz .. k trebuia fara motz .. suntem 22 de mil de oameni nu`i poti multumii p toti ... daca toti sunt multumiti ... este unu care sa nu`i convina fetele .. e unu care sa nu`i convina dispunerea mashinilor .. locatia cluburilor .. etc ... asta e ... |
ONtopic, revenind practic la subiect: ca si component al juriului, recunosc ca mi-a lipsit discutia finala cu toti cei din juriu referitor la castigatori. argumente sustinute pro si contra, pentru o si mai buna sustinere. data viitoare trebuie clar organizata mai din timp si etapa jurizarii, criteriile trebuie bine stabilite, pentru, repet, o sustinere reala a voturilor. ;)
|
Quote:
e buna si metoda cu o nota pt fiecare masina... dar cred k e mult mai mult d munk si mai greu d sortat la sfarsit... oricum... sunt bune amandoua solutiile astea... in parerea mea... |
se mai tine oameni buni cont de rezultatele jurizarii de la prisma? cum ramane cu premiile acordate acolo?
|
bineinteles ca raman validate.
trebuie sa terminam cu hartogaraia, la virtual vb sapt viitoare |
[QUOTE=Gratzian]Sa revenim ontopic.
Nu exista nici un sistem de jurizare care sa nu poata fi contestat. Probabil ca in timp, cu sprijinul tuturor, prin analizarea diverselor posibilitati vom ajunge la un sistem de jurizare cat mai echilibrat, dar care niciodata nu va satisface pe toata lumea, deoarece ne aflam intr-o zona in care nu matematica sau cronometrul da castigatorul, ci parerile personale, gustul, subiectivismul. Am citit intamplator ceea ce se petrece aici si sper sa nu supar pe cineva ca imi dau cu parerea. Normal ca niciodata nu o sa fie toata lumea de acord cu jurizarea si cu cine a iesit castigator; Cred ca raspunsul lui Gratian de mai sus trebuia dat imediat, fara a mai avea loc o discutie lunga si fara rost care sa incinga spiritele Parerea mea |
| All times are GMT +2. The time now is 05:12. |
- Copyright 2026 4Tuning