![]() |
Re: imbracam in lemn si carbon interioare auto
Interesante lucrarile, dami si mie te rog pe pm datele de contact pt ca vreau si eu sa imi imbrac cateva piese cand vin in tara la vara. UP , omul este profi 8):lol:
|
ai PM
Quote:
|
da-mi si mie un Pm cu un pret pentru hidrotransfer in carbon pentru o consola de astra H
ai aici o poza: ce e argintiu ar vrea sa fie carbon Merci http://2.bp.blogspot.com/_1XknPAfZhc...p+interior.jpg |
Ai mesaj privat , astept raspuns !
|
pe ce suprafete puteti aplica? pe fetele de usi am un soi de imitatie de piele, pe asa ceva se poate?
|
1 Attachment(s)
Care este procedura, si unde sunteti situati ? As vrea sa imbrac doua console centrale de e36 (practic e putin material e vorba doar de bucata din jurul schimbatorului) in carbon. Materialul e un plastic poros si neregulat la atingere.
Cum se procedeaza, unde vin, cat dureaza ? Multumesc. Atasez si o poza cu piesa, are forma exact cum am desenat pe ea. |
1 Attachment(s)
la un passat b5.5 ornamentele interioare imbracate in carbon ( originale sunt mahon dar incep sa ma satur de ele) un pret informativ.(bord +consola centrala -cu navigatie + capac scrumiera +manere usi.astept un raspuns .multumesc
|
salut.pt un bord sa il imbrac tot carbon cat costa?toata plansa de bord.
|
salut , spune mi te rog pentru o casca moto marimea S?
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:58. |
- Copyright 2026 4Tuning