Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele scara 1/18 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18.html)
-   -   Machetele mele - radu_rs (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18/153457-machetele-mele-radu_rs.html)

Racer21 18-11-09 15:24

Re: Machetele mele - radu_rs

Foarte fain Megane-ul, se vede ca e BBurago din erele Thailand/Italy, cand faceau machete foarte frumoase.:-)

si ultimele Ferrari prezentate imi plac mult (doar sunt Ferrari..)

radu_rs 19-11-09 21:00

5 Attachment(s)
diferenta 1/24

VW Golf V GTI vs. VW GOLF V 1.6 FSI

radu_rs 24-11-09 21:30

7 Attachment(s)
hey, pt. azi o macheta destul de reusita din pct. meu de vedere

Fiat 500 - 1/24 Bburago

I love this car :dance:

lopez23 25-11-09 09:43

wow .tu esti tipul caruia i-am vandut 550-ul maranello ? da te-ai apucat serios de colectionat felicitarile mele ,ai niste machete foarte frumoase .Spor la machetutze

model collector 25-11-09 10:15

Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 2818388)
Foarte fain Megane-ul, se vede ca e BBurago din erele Thailand/Italy, cand faceau machete foarte frumoase.:-)

si ultimele Ferrari prezentate imi plac mult (doar sunt Ferrari..)

Cum erele Thailand\Italy?

Racer21 25-11-09 11:41

Quote:

Originally Posted by model collector (Post 2835179)
Cum erele Thailand\Italy?

Dap, deci dupa cum cred ca toti stiu, BBurago au fost italieni 100% (atunci cand faceau acele machete frumoase, cand aveau si licenta pe Ferrari), dupa aceea (nu mai stiu exact anul) au inceput si machetele made in Thailand, si apoi parca au dat faliment in 2007, si i-au cumparat chinezii , care fac aceste machete foarte urate care se gasesc in orice hipermarket, benzinarie...

Ma refeream ca machetele BBurago facute in Italia si Thailanda erau cu mult peste astea chinezesti

model collector 25-11-09 11:54

Racer 21, toti stiu, dupa cum spui, insa tie ti-au scapat unele amanunte. Bburago a fost infiintat de italieni, a dat faliment undeva prin 2000. Actiunile firmei au fost cumparate de chinezii care au si Maisto, cu un nume complicat si lipsit de importanta. Licenta Ferrari au pierdut-o cu cativa ani inainte de a da faliment parca prin 98,totusi ei continuand sa faca modele Made in Italy. Si acum ca parere personala, am detinut 98% din colectia Bburago Italy si inca mai am cateva modele de la ei, nu vad diferente la scara 1:18 remarcabile intre acelea si cele actuale facute in Thailanda. Sunt aceleasi, cu mai multe rele decat bune. Stocurile de piese isi da seama oricine ca au fost folosite la modelele noi fabricate in China, ca doar nu le aruncau(asta cred eu). In concluzie povestile cu calitatea dubioasa a noilor chinezisme BBurago, la scara 1:18 mi se par a fi doar subiecte de insirat. Am si cateva Made in Thailand sau de pe unde or fi care sunt foarte ok si la fel ca cele din Italia. Repet la scara 1:18 la celelalte scari se pare ca lucrurile se precipita.

radu_rs 25-11-09 12:14

Quote:

Originally Posted by lopez23 (Post 2835098)
wow .tu esti tipul caruia i-am vandut 550-ul maranello ? da te-ai apucat serios de colectionat felicitarile mele ,ai niste machete foarte frumoase .Spor la machetutze

da dude. Eu sunt, merci de macheta, urmeaza sa o prezint intr-unul din episoade :-)

model collector: din punctul meu de vedere Bburago faceau machete frumoase pe vremea cand scria pe spate "Made in Italy" si de ce nu "Made in Thailand" , acum, de cand sunt produse de chinezi, machetele nu mai sunt asa frumoase.
Tocmai de aceea nu mi-am mai achizitionat Bburago scara 1/18 , prefer Solido, MondoMotors si, daca imi permite bugetul, AUTOart si/sau Kyosho.
Cred ca la asta se referea racer21, a fost bine intentionat

RESPEKT :wave:

Racer21 25-11-09 12:17

Am auzit si eu pe undeva ca BBurago a dat faliment prin 2000, dar tot ma miram ca de ce inca erau Made in Italy. Si da, chinezii aia de la May Cheong Group, ii aveau si pe Maisto.

Si sunt de acord cu ce ai zis la faza Italy vs Thailand: da, nu sunt foarte mari diferente, si nu cred ca multa lume s-ar plange de machetele facute in Italia, cat timp ar mai exista cele facute in Thailanda. Problema e ca acum nici cele thailandeze nu mai exista. Sunt astea chinezesti 100% (nu cum zice BBurago acum "Italian Design") care nici nu se compara cu cele thailandeze, d'apoi cu cele italienesti

EDIT: Da, Radu, de acord, la asta ma refeream si eu, Thainalda vs China (mult mai bune Thailanda), Italy vs China (nici nu se compara)

radu_rs 25-11-09 20:54

8 Attachment(s)
Honda CBR 600 - 1/18 Bburago
KTM 525 SX - 1/18 Maisto

Racer21 25-11-09 21:53

550 Maranello?:-) Hai ca vreau sa il vad in detaliu, pentru ca l-as fi vrut sa il iau eu, insa tu ai fost mai rapid si Lopez ti l-a trimis tie...:cry: Oricum, din cate stiu e frumos, felicitari de el, chiar daca mi l-ai "furat" (oricum nu sunt suparat). Cand poti sa ii faci niste poze, te rog mult

radu_rs 25-11-09 23:26

da, este frumos, bine realizat :). Cand l-am cumparat nu aveam cont pe 4tuning, l-am luat printr-o intamplare. sorry dude.

EDIT: Din greseala m-am votat, n-am stiut ce-s cu stelutele alea si pfff... mi-am votat thread-ul ca fiind BAD, e oke :rolleyes2

vn-08-nen 26-11-09 10:44

Frumoasa colectia !
Am si eu acel Lambo numai ca e galben si sincer arata mult mai bine pe gri :)
Si dupa cum spunea si Claudia ( MilionDollarBaby ) crima Golful GTI :X :x :X !

radu_rs 03-12-09 23:04

7 Attachment(s)
o noua achizitie. Am mai prezentat odata Z3 dar rosu scara 1/24.

BMW Z3 - Bburagi Italy 1/18

intre noi fie vorba, parca-i mai dragalas cel mititel.

radu_rs 04-12-09 13:17

1 Attachment(s)
hey, pt. azi macheta mea preferata! Asta seara o voi prezenta, pana atunci va las pe voi sa ghiciti.

All times are GMT +2. The time now is 07:16.

- Copyright 2026 4Tuning