Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Incredibil - Lovit de o masina CD (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/15336-incredibil-lovit-masina-cd.html)

Psycho 05-04-06 09:33

Re: Incredibil - Lovit de o masina CD

sincer daca ai 2 - 3 martori .. adik e si sotia ta .. eshti k si cashtigat .. daca ti`e frica si nu faci nimik ... data viitoare .. o sa loveasca mashina .. o sa ti`o distruga 80 % si o sa zica k tuh erai vinovat k ai ieshit pe strada ... si k ai carnet de conducere

Psycho 05-04-06 09:38

fii antena .. www.politiarutiera.cta.ro/forum daca nu t descurci .. baga acolo o intrebare si cred k te vor ajuta ... si t vor indruma exakt ce sa faci ... ar fii interesant de aflat si parerea lor ...

sau http://www.igp.ro/prima_pagina/index.aspx

dar cred k cel mai bine la primul site ptr k ti se va raspunde in 2- 3 zile

katalin1977 05-04-06 10:33

16 Attachment(s)
Pozele cu masina asa cum am promis....el ma lovit cu bara stanga si far pt ca a virat puternic la dreapta din dorinta de al evita pe unul din spatele meu....

needBrain 05-04-06 10:58

incredibil.....stii care e problema?asa cum tu poti inventa martorii,ei vor inventa probe
in romania,in instanta sansele sa se faca dreptate sunt mici....nush de ce dar am o presimtire ca te vei lungi mult de tot cu acest proces....
cat despre fapta politistului,pai...e caz penal ceea ce a facut,deci este pasibil de racoare.
cat despre chinez.....chiar nu ma pot pronunta

katalin1977 05-04-06 11:07

Nu ma interasa ce e cu ala chinezul de la ambasada - ideea este ca nu e aboslut deloc normal ca eu am fost scos vinovat atata timp cat ala de CD a incalcat o gramada de reguli de circulatie si mai mult s a folosit de pozitia lui pt al intimida pe militian care efectiv si a batut joc pe fata...de la alcooltest si pana la ce a scris in PV si Dovada in care a spus ca eu l am tamponat pe el! Dasta am facut si pozele .....pt ca din cate stiu si imi cer scuze daca gresesc in 2006 ani nu am auzit ca o caruta sau un automobil mai nou sa poata tampona pe cineva cu partea dreapta - portiere parg etc pe un altul in bara si farul stang!

Bogdan_mb 05-04-06 12:12

1. Scuze ca intreb, dar deunde stii ca a fost baut ? (fiindca nu a facut alcooltestu nu inseamna 100% ca a consumat bauturi alcoolice)

2. Cam greu sa mai faci acuma ceva, ca o sa te tine prin procese ani buni de zile pe care poate il castigi dar o sa te streseze ca naiba. Cel mai bine il puteai prinde la faza cu bautu (in caz ca a consumat). Trebuia sa mergi in ziua aia sa faci contestatie, pentru ca acuma si daca ii se fac analizele la orezar tot iese curat.

Informeaza-ne in continuare cu desfasurarea intamplarii nefericite.
Imi pare rau ca ti s-a intamplat asa ceva.

katalin1977 05-04-06 12:23

Salut pai miroasea a bautura de la o posta si in momentul in care militianul a intocmit procesul verbal etc eu i am atras atentia asupra acestui fapt si ca este obligat sa efectuzeze acel acooltest ...dar militianul a refuzat efectiv sa l puna sa sufle la fiola...si a trecut prin propria putere in PV ca nu a consumat bauturi alcoolice dar nu are nici o dovada pt ca chitanta aceea care se semneaza si care iese din alcooltest dupa ce suflii NU exista! In ziua aceea nu aveam cum pt ca s a petrecut sambata!

Bogdan_mb 05-04-06 12:32

Quote:

Originally Posted by katalin1977
Salut pai miroasea a bautura de la o posta si in momentul in care militianul a intocmit procesul verbal etc eu i am atras atentia asupra acestui fapt si ca este obligat sa efectuzeze acel acooltest ...dar militianul a refuzat efectiv sa l puna sa sufle la fiola...si a trecut prin propria putere in PV ca nu a consumat bauturi alcoolice dar nu are nici o dovada pt ca chitanta aceea care se semneaza si care iese din alcooltest dupa ce suflii NU exista! In ziua aceea nu aveam cum pt ca s a petrecut sambata!

Pai ii cam clara treaba , dar trebuia luni la prima ora. S-au daca vezi ca te calca cineva asa in picioare si te minte in fata suni direct la politia de circulatie, chemi un alt echipaj. Acuma ii cam greu sa il mai prinzi cu alcool in sange, si nu prea mai are nici o relevanta ca poate zice ca a baut aseara.

PS. URASC FAZELE DE GENU ASTA

katalin1977 05-04-06 12:36

Ideea este ca in pV a ramas clar ca ala nu a consumat bauturi alcoolice dar nu exista dovada - chitanta aceea! oricum cand am spus toata lumea ca mai erau 3 militieni in sectie s au facut ca nu aud! 2 au iesit imediat din camera si unul se facea ca vb la tel! si in plus nu au mai lasat sa intre pe nimeni pana cand nu am plecat eu!

Bogdan_mb 05-04-06 12:44

nu ma pun in cazul tau pt ca nu stiu cum e , si nici nu vreau sa ajung si eu la asa ceva, dar mi se pare ca ai cedat un pic prea repede. Trebuia sa suni la informatii si sa ceri politita de circulatie la telefon si spuneai care era problema. Cereai eventual pe seful politiei si ii spuneai lui, cu siguranta ca nu ramaneai de caruta, si cred ca se gaseaunu vreunul sa fie de partea ta. Daca chiar nu vroiau, exista mass media.

p.s. La faze dinastea cel mai important ii sa fii rapid sa nu ii lasi sa acopere dovezile

katalin1977 05-04-06 12:48

am fost ..efectiv cu nervii la pamant mai ales ca sotia mea a fost lovita si poate da ar fi trebuit sa fac mai mult decat sa ma enervez atunci....

Bogdan_mb 05-04-06 12:52

Quote:

Originally Posted by katalin1977
am fost ..efectiv cu nervii la pamant mai ales ca sotia mea a fost lovita si poate da ar fi trebuit sa fac mai mult decat sa ma enervez atunci....

te intaleg. dar pana luni cred ca reuseai sa te calmezi cat de cat. Oricum daca zici ca nu are chitanta respectiva, e o dovada destul de buna, mai ales ca ai martori.. sfatul meu , fa Contestatie , nu o sa pierzi nimic, si daca nu il prinzi la faza cu consumul , mai sunt celelalte.

katalin1977 05-04-06 14:10

Maine depun contestatia si o sa apara un super scandal vineri in Jurnalul National! Am spus ca merg pana capat asa o sa fac ! cat timp nu este vina mea sau a noastra Eu unul nu mai am de gand sa inghid vreodata de la absolut nimeni Abuzuri Constrangeri sau sa las Capul JOS!

xpander 05-04-06 14:18

"Eu unul nu mai am de gand sa inghid vreodata de la absolut nimeni Abuzuri Constrangeri sau sa las Capul JOS!"

ASTA e atitudinea corecta! ar trebui sa scrii fraza asta si in ziar pt ca de asta romania e o tzara de ***, pt ca oamenii o sug de sus in jos fara sa comenteze. Mult succes si tine-ne la curent. Maine iau JN, sper sa gasesc articolul.

Bogdan_mb 05-04-06 14:37

Quote:

Originally Posted by xpander
"Eu unul nu mai am de gand sa inghid vreodata de la absolut nimeni Abuzuri Constrangeri sau sa las Capul JOS!"

ASTA e atitudinea corecta! ar trebui sa scrii fraza asta si in ziar pt ca de asta romania e o tzara de ***, pt ca oamenii o sug de sus in jos fara sa comenteze. Mult succes si tine-ne la curent. Maine iau JN, sper sa gasesc articolul.

maine e joi , el vorbea de vineri.. sa nu cautzi degeaba

decii .. dai in judecata katalin , nu ai ce pierde

All times are GMT +2. The time now is 01:11.

- Copyright 2026 4Tuning