![]() |
Re: Oltcit Power (Club 11R)
Laci bacsi...vom avea noi niste 'afaceri'....numa sa ma vad gata cu partea mecanica.
:) |
Quote:
|
cum adica nu trage cum trebuie?
comparativ cu ce? Nu are 2 carburatoare, ci carburator dublucorp, ca si la daciile papuc. Chiar, carburatoarele de pe daciile papuc sunt IDENTICE cu cele de OLTCIT. De ce s-a preluat un carburator din `82...la masini `95 de ex? Pentru ca ar fi rau? pai cand primeste de 2ori mai multa benzina...nu ti se pare ca ar trebui sa o si consume? Nimeni nu te pune sa tii pedala mereu apasata la fund(sau mai mult de 3/4). Consumul e justificat in demaraj. De fapt...da...daca ii bagi benzina cu jumatate apa, daca ai carburatorul infundat, daca ai filtrele de benzina imbacsite........e normal sa mearga naspa. si ce ai cu racirea pe aer? Exista un ventilator care e legat la ambielajul motorului, si cu cate ture se invarte motorul, cu atatea ture se invarte si acel ventilator. Ce vrei mai bun? Racirea e mai buna ca la motoarele cu apa. NU SE ARDE GARNITURA DE CHIULASA, pentru ca NU ARE asa ceva. uite...ma crezi ca te pot face sa iti schimbi parerea despre oltcit? Vrei sa iesi la un mic test cu un oltcit stock din orasul tau? Cred ca se poate rezolva! |
la faza cu racirea da is de aceeasi parere cu tine,ii mai buna ca ce-a pe apa....mai poate mi-as schimba parerea daca as testa un oltcit stock sa vad cum trage....oltcit stock din orasul meu???care ar fi ala ca nu il stiu....nu am auzit de nici unul...dar daca ar fi de ce nu,is curios....imi cer scuze daca te-am luat peste picior,nu ii stilul meu....oricum sa ai noroc la ea....
|
nu m-ai luat peste picior, deloc! dar imi place sa aflu si eu ce spune lumea despre rabla mea:)
noroc inca nu am la ea...dar tot nu ma las:) intra pe mine... id: shadow_vali sa vad pe cine gasesc de prin orasul tau...si rezolvam rapid treaba:) have fun! |
domnu` raul...ti-am dat PM de ceva vreme, dar nu am primit nici un raspuns de la tine.
am gasit omu` cu oltcitu...e disponibil oricand sa iti arate cum merge un oltcit in stare OK desigur daca te tzine:) |
am vazut ca pm-ul numa nu prea am avut timp sa-ti raspund ca am lucrat.....ti-am luat id de mess si vb acolo...
|
....ce naiba mah ..o culoare calumea nu gasesti ...iti dau un exemplu cum cineva sia gasit culoare misto ....a aamestec cateva culori ...si plm ia iesit o culoare unicata ....asa poti face si tu te joci putin cu cateva nuante si gata
|
bre...
daca citeai topicul... aflai ca: AM VOPSIT-O ROSIEEEEEE :) domnu` Raul e astept la drive-test:):):) |
:):).....cu a ta?
|
sory ..puteti sterge posturile mele .....
|
Quote:
cu a mea, promit, in curand! nu uit... |
ok:):)...cu respect pt.marele proiect.....
|
vali m-a dus Ovi cu oltcitul lui,a venit si el la intalnitea de weekend...ce sa zic,merge frumos masinuta si trage.....respect...:)
|
bun asa:)
am auzit ca ai fost destul de multumit, desigur pt cati cai are. in legatura cu stabilitatea...trebuie lasata mai in jos. A mea stoarce ficatii la fiecare groapa, dar e ok...:) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:22. |
- Copyright 2026 4Tuning