![]() |
Re: best car ever made
a spus "best car ever made" am ales bugatti pentru ca la ora asta e cel mai bun exemplu de minune tehnica. nu vreau sa aud de ssc aero sau alte porcarele care au un motor de la alte masini supermegacharged si la 100km iti bubuie. mie mi se pare una dintre minunile lumii automobilistice alaturi de mclaren f1.
|
Quote:
|
Dintre masinile din lista de sus clar Mclaren F1.
Nu prea inteleg de ce unii au ales Bugatti Veyron? doar atat spun: e produsa de VW ?!?!?! Cred ca un Rolls-Royce Phantom lipseste din top! |
Putea sa fie produsa si de Dacia, tehnologia de pe ea e tehnologie. Ca sa nu mai spun ca nu e produsa de VW. La dezvoltarea ei au participat multi ingineri de toate natiile nu doar de la VW.
Daca tu asa pui problema am putea sa zicem "caah" la toate supercar-urile sub sigla Ferrari, doar compania apartine de FIAT nu ? Interesant mod de a privi problema. :rolleyes2 |
Dap, intr-un fel ai dreptate anaconda. Depinde cum privesti lucrurile. Afirmatia mea a fost bazata pe un articol din presa de specialitate...
|
McLaren f1 este un punct de referinta in lumea hipercar-urilor. din punctul meu de vedere f1 se piloteaza nu se conduce. are putina electonica pe masina, are atat cat ii trebuie.
dar dintre masinile enumerate mai sus luand in consideratie pret/calitate/performanta gtr-ul castiga detasat! cu banii pe un veyron imi cumpar 50(avand in vedere pretul real de 5 mil euro!!!) de gtr-uri noi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! alb,roz,rosu, rosu deschis, rosu putin si mai deschis... |
de ce koenisegg nu este acolo? de ce nu este evo acolo? de ce nu ati pus alte masini legendare nu doar rapide?
|
911 turbo pentru ca este singurul supercar ce poate fii folosit si zi de zi si in weekenduri pe circuit fara a avea probleme de fiabilitate.
cand spui "cea mai tare masina facuta" nu te referi doar la faptul ca "fuge tare" ci te gandesti si la fiabilitatea ei, la felul in care se conduce samd, parerea mea... |
Lamborghini Gallardo Superleggara the best :D
|
Quote:
|
Nissan Gt-R is simply the best. Nimic nu poate bate o masina nipona de varf ca senzatii la volan si raport pret calitate.
|
am revenit, vreau si eu sa votez dar inainte vreau sa clarific, care este intrebarea, care este masina cea mai bine facuta vreodata, sau care masina as duce o acasa?
mersi. |
Quote:
ma refeream la best car... cam cum ar vedea fiecare za best, ce`a mai sport, si comoda, cea mai rapida pe circuit si usor de condus in orase aglomerate, cea mai fiabila, consum cat mai mic... etc etc nu pot pune un etalon anume |
Quote:
ma gandeam intr-adevar ca toti noi astia pe aici suntem niste prosti in comparatie cu tine, un fel de "Corneliu Vadim Tudor" al forumului. Si acum ca sa fiu serios, chiar crezi ca "jumatate de forum" sunt idioti, sau contracandidatul? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:54. |
- Copyright 2026 4Tuning