![]() |
Re: Ce sa-mi iau pana in 2200E ?
Quote:
Ai sunat macar sa te lamuresti?? :-) |
Quote:
|
Imposible is nothing!
:D |
fratilor un golf 2 e intre 2700 de euro si 3500 de euro...dar mai bine itzi iei un golf 2 neinmatriculabil adus de afara...germania,italia,austria..etc..care il iei la un pretz cuprins intre 750-1000 euro..si apoi itzi iei acte cu numere de romania..shi o recarosezi..iesi in avantaj dar tre sa ai oameni sa te ajute si cunoshtintze la politzie...
|
Quote:
Gresesti.Un golf II este la un pret modic 2-300 euro sau gratis chiar. Cu o luna in urma un prieten si-a dat un Golf III la dezmembrat si a primit pe el 100 euro si era IM-PE-CA-BIL.Cu 3000 euro ,imi cumpar in Italia masina de 5-6 ani. |
Quote:
|
daca te intereseaza are un prieten un BMW 320i din 1985 ... arata foarte bine. cere 2800 euro. are jante de aliaj, toba sport. e frumos. daca te intereseaza pun poze.
|
Quote:
Nu merita. cred k e prea mare deranjul. si in + ai putea sa-ti iei una gata de drum de aici si tot acolo ajungi:) |
Quote:
Punto 2000-2001 = 1500-2000 euro Rover '99-'00 maxim 3000 Corsa si Fiesta la fel pina in 3000 |
daca cauti gasesti! chiar acum cateva zile s-a postat pe bazar un anunt cu un Golf 2 GTI!!!! pretul nu il mai stiu sigur dar cam la banii pe care ii ai tu batea!! bafta!!! si pentru baietii care considera Golful 2 o vechitura:: poate nu v-ati urcat niciodata intr-un golf 2 sau poate nu stiti ce inseamna sa ai golf 2!!! Cine stie si are cunoaste!! bafta
|
detman da frate pls un Pm cu Bmw-ul de care zici! si poze daca se poate plsss!!1
|
NO WAY! Tico in nici un caz, aia nu e masina! E o cutie de tabla pe 4 roti:-( si arata si...feminin!bleah! si am observat ceva amuzant: in tico toti oamenii par mici, de parca i-ar micsora si pe ei cutiuta de chibrituri intitulata Tico:-).
Si inca ceva! Decat sa alegi o rabla de masina veche care sa nu mearga si sa stai sa te uiti la ea, mai bine iti cumperi kiar si o Dacie Berlina cu motor pe injectie. Dacia e usor de intretinut! Deci fara "gogosare", "ursulete", "iepurase" sau mai stiu eu ce alte mortaciuni...:-) |
| All times are GMT +2. The time now is 19:11. |
- Copyright 2026 4Tuning