![]() |
Re: My SXY alfa 156
Quote:
mai...acuma fiecare cu parerea lui...poate e diferit copilu...:-P @beast...merci ;) |
nice car.
orice piesa ai nevoie gasesti la mine 0761.910.592 |
Mai cocotzule ai o masina frumoasa , foarte laudata , iar despre beast , asta e il inteleg nici mie numi placea alfa prea mult mai acum vreo 2 -3 ani... acuma imi place la nebunie si mias da masina chiar dak e prima si e pe inima mea da pentru o alfa romeo 156 mai ales as dao fara sa ma uit :):D
|
mai sincer nu stiu cat e de laudata...dar e bine sa stiu...;)ms oricum...
oricum a crescut inima in mine de nu mai incape in piept!!!:D...sa o lasam mai moale cu laudele...poate fac dreq vre-un infarct:lol: |
Usurel , usurel ca nu vrem sa scapam de tine . Apropo cocotule o intrebare , in oras la mers normal nu sportiv cat iti "bea " ?
|
mai ... sincer nu stiu cam cat imi consuma la mers normal...ca nu prea merg cu ea normal:twisted:...
dar cred ca in jur de 8%...cu semafoare si aglomeratie... |
e bine :) da ce ai esti asa de grabit de mergi nu mergi cu ea normal ???:> si inca ceva un top speed atins de tine vreau sa stiu :-? si daca tia fost frica sa ii dai mai mult sau nu a vrut ea mai mult :)
|
mai top speedul e de 200 km\h pe ceas...asta ar cam fi 195 km\h viteza reala...nu mi-a fost frica...pt ca stiu ce cauciucuri am pe ea si cum se comporta pe drum(am destul de mare grija de masinutza mea;))...si drumul era drept pe o portiune de vreo 4-5 km...si liber...pana pe la 190 a urcat destul de repede...de la 190 pana la 200 i-a luat ceva timp sa ajunga...dar intr-un final a ajuns...dar nu cred ca trece de 200...atata duce ea...si eram cu inca 2 persoane in masina(:P se pune si aia)
|
da asa e , frumos imi place asa , te intrebam pentru ca ma indeamna si pe mine gandu sa imi cumpar o alfa 156 tot cu motor 1.9 jtd ptr ca ala de 2.4 jtd mi se pare ca , consuma prea mult :) si mai ales ca si eu am boala in a merge mai sportiv cam ca tine asa :)
|
pai daca chiar vrei o alfa 156 cu motor de 1.9 jtd...iti cauti o alfa cu motor de 1.9 jtd multijet(adica cu 16 valve)...eu la motorul meu am doar 8 valve...
eh...motorul ala are 140 cp...si cu vreo 250 E iti faci o resoftare...si te duce pe undeva pe la vreo 175 cp...si creste si cuplul cu vreo 30%...adica de pe la 300 nm la vreo 350 nm... si crede-ma ca am mers cu una dinasta...si merge in draci!!!:twisted::twisted::twisted: |
uu stai acuma nu mai spune ca ma trec fiori :) chiar vreau sa imi cumpar una , dar vreau sa o iau imatriculata in ro ...si sa vad si ce bani am ... iar daca ii iese lu tata o afacere care vrea sa incerce acuma imi iau din alta tara , ca deh atunci o sa fie $$$ si imi permit :D
|
mai...daca e asa...ii urez la tatal tau multa bafta!!!:lol:
|
multumesc din partea lui :) eu pana atunci trebuie sa iau carnetu :)) fix peste o luna fac 18 ani adik peste o luna si 1 ora ca fac pe 4 feb , si maine ma apuc de scoala , si nu prea am invatat foarte mult....
|
mai ar trebui sa te pui cu burta pe carte putin...si nu ma refer la propriu:-P...si multa bafta si tie...iti vb din proprie experienta! eu am dat de 3 ori pt permis...si tot asa ma duceam la examen ziceai ca eu sunt expert...cand se strigau cei ce treceau eu...pauza!...asa ca baga mare!:D
|
:)) mersi mult , o sa ma apuc serios sa invat , am mai invatat pana acuma dar o sa invat si mai bine mai ales ca acuma incep si scoala , si nu prea le am cu tainele condusului :) , vreau sa iau din prima :) fie si cu 22 doar sa iau eu :X caci mai am un prieten care a dat acum 1 luna si a picat cu 21 si a ras toata lumea de el...si nu vreau sa patesc acelasi lucru sau daca pic sa pic cu 18-19 :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:57. |
- Copyright 2026 4Tuning