![]() |
Re: 4tuning day 2006 - Standul Crazy Drivers
1 Attachment(s)
Asta este ce am eu:
|
9 Attachment(s)
pozele de la mine...
sunt micsorate, ca sa poata fi vazute usor... dak vrei vreuna in mod special, just prv me ;) |
5 Attachment(s)
si... o sa-mi scuzati dubla postare, dar asta merita un post separat, aici este echipa care a facut posibila existentza standului nostru alaturi de greii tuningului din romania...
eu le multumesc personal pentru ca au facut posibil acest lucru p.s.: astea sunt fotografiile facute in bacau, in noaptea cand am ajuns acasa, dupa cursa de f&f facuta pe traseul bucuresti-baca, asa ca, sa scuzati figurile obosite ;) later edit: poza postata de doua ori este pusa si la dimensiunile reale, pentru ca era prea mica, si nu se distingeau fetzele foarte bine |
Mamaaa, ce fetze aveam toti:!: :!: :!:
Eram toti cam kaput la ceasu' ala din noapte! Da' va rog sa observati cine era singura gagica de acolo!!! |
Pai singura tipa din poza este cam cea mai treaza dintre toti....cel putin asa pare..... dar de ce intrebi? nu cred ca o cunosti :) :) :)
|
he heeee.... mie imi place cum a iesit prezenta noastra acolo... am avut cu totii oportunitatea de a cunoaste oameni si de a fi cunoscuti..... oportunitate pe care altfel nu am fi avut-o...
am i right? |
Hai ca de data asta iti cam dau dreptate :)
|
ms ms sefu :D :D
|
aooleooo YBG ce te-am injurat intr-o zi la 4tuning day... las cand te prind pe mess iti zic ca dak ma vezi ma sti 100%
|
ei, da de ce nu spui aici? :D
ma faci curios... mai stiu eu o poveste in care cineva nu se putea duce la baie de unul din membrii crazy drivers :p:p:p |
Quote:
Da de ce m-ai injurat? |
Quote:
|
alecs bmw din poze este al tau???
|
dap, a lu' je este :D
mandria lu' tata :p :p eh... mai am multe de facut la el dar... treptat :) |