![]() |
e veche fratilor ...
|
1 Attachment(s)
Asta e pe bune:
Primul accident cu Logan Florin Baltaretu Ramona Olaru Sambata, 11 Septembrie 2004 Dacia s-a rasturnat dupa ce a fost izbita de un Matiz Craiovenii au reusit sa faca primul accident rutier in care a fost implicata o Dacia Logan. Conform politistilor, un autoturism folosit pentru test-drive, in prima zi de lansare a noului model Dacia, a fost lovit din lateral de un Matiz al carui sofer nu a respectat semnificatia indicatorului \"Cedeaza trecerea\". Conducatorul auto si-a recunoscut vina. \"Voiam sa ajung la un prieten, nu m-am asigurat si am intrat in partea stinga a Loganului\", a declarat Iulian Toma. In urma impactului, Dacia s-a rasturnat, dar nici unul dintre pasageri, clienti care testau masina pentru a o cumpara, nu a fost ranit. \"Accidentul a fost inregistrat ca o simpla tamponare deoarece nu au existat victime\", a mentionat inspector principal Mihnea Dragomirescu, din cadrul Politiei Rutiere Craiova. Acesta a spus ca soferul vinovat de producerea accidentului va avea permisul suspendat din cauza ca nu a acordat prioritate. Reprezentantii dealer-ului craiovean Dacia au tinut sa precizeze ca masina implicata in accident \"s-a rasturnat pentru ca a fost lovita tare in lateral, nu ca n-ar avea stabilitate\". |
...heheh... concluzia Noul Logan e un TIR pe roti (jante) de 13' :D se rastoarna dk bate vantul mai tare!!
|
E cam nasoala masina ... ingusta si inalta ... porbagaj facut cred ca special pentru romani :lol: ... cred ca e facut sa iei porcu` si vitelu` de la tara ... mie nu mia placut deloc.
|
bwai sa`mi trag palme da ce sperietura am tras! eu ma uitam atent k nu se vedea masina de aprope si mi se parea ca nu seamana cu loganu`... asta e.. am muscat :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:08. |
- Copyright 2026 4Tuning