![]() |
Pai....e cu 2 taisuri treaba...nu stiu ce sa aleg :roll:
stau si ma gandesc : daca masina e cat de cat puternica ...si nu prea imi iau rusine prin oras...aleg varianta cu tuning full(80%) la exterior ...si probabil as mai vedea eu de unde as face rost de bani si as schimba evacuarea si as mai pune un cip ceva ... si restu de 20% interior cu muzica .... muzica cum zicea si X-Ray(FARA MANELEEEE!!!!!!) ...de exemplu acum cateva zile am vazut un lincon(limuzina ...nush modelu exact da oricum tare de tot) si urlau manelele in el de ziceai ca nu e adevarat... :evil: :evil: :evil: ...sa revenim ... muzica sa vibreze cat de cat tabla pe ea :P si interiorul tot in piele alba + ceva crom(cat mai finutz..) si acum a 2-a varianta care de obicei baga lumea in ceata : ce faci daca ai o masina ...cat de cat puternica dar cu care stii ca ti-o poti lua de la multi prin oras ? ...eu unu as face-o 70% motor , 20% exterior(...sau decat jante si o toba de firma) si 10% interior .... urmand pe parcurs sa termin ce am inceput la exterior si interior iar in final ...vreo 2000w ca sa pot sa acopar menelistii din oras :P :P iar cum zicea cineva mai sus ....prietena nu zice nimic ca ti-o iei de la x si y decat daca e mecanic... nu prea cred ... :evil: :evil: :evil: :evil: |
Re:
Quote:
Mai ales daca o cunosti de cateva zile ... Sau in fine ... te faci de kko cu lapte condensat ... Si in sinea ta iti bagi si iti scoti .... :peace: Cunosc cazuri care nu accepta infrangerea din partea unei masini care arata mai nasol dect a lor care are 100 abtzipilduri , exterior modificat si alte chestii care o scot in evidenta ... Poate nu atzi vazut filmulete cand o ragalie ii da fum la una preparata foc si publicul zbiara : Uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ha Ha Ha !!! Atunci cine este kkciosu' ??? :peace: |
Daca incep sa se entuziasmeze toti pushtalaii la faptul ca o ragalie a facut un Porsche, atunci se duce dreaqu pe rapa conceptul de tuning... :x Numai la noi e chesti asta, la noi si pe la rushi sau bulgari, de fapt acolo unde diferentele de clase sociale sunt enorme...Uitati-va la topicul ala cu cursele din Suedia si vedeti acolo tuning adevarat...Sa pui un motor de Golf pe Trabant/Dacie nu se cheama tuning, parerea mea, se cheama \"metoda-ieftina-si-de-prost-gust-de-impresionare-a-gloatei-cu-ragalie-care-da-fum-la-masini-cu-pretentii\"...inca o data, parerea mea...
|
Bine zis Bogdane , Bravo !
|
HaHaHa!
Al3xius il stiu pe ala cu linconu'... e penal omu'!!! itzi dau dreptate la vorbele tale: FARA MANELE!!!... Cromu' nu prea merge la interior... eventual ceva carbon, nu? |
depinde extrem de tare de asa multi factori ca e foarte greu sa ma pronunt
in primul rand depinde de Masina in cauza, apoi de scopul la care va fii folosita masina, apoi normal gusturile si preferintele propietarului, apoi costul modificarilor pt acea masina si nu in ultimul rand mediu inconjurator (adica unde esti) asa , la modul genmeral, am votat cu varianta 3! Intotdeauna e bine, IMo, sa fie o imbinare frumoasa a celor 2 styluri de tuning |
La o masina de minim 110 cai eu as incepe indiscutabil cu tuning exterior sa le pice fata la toti de pe strada.Si apropo de tipa din dreapta ca te faci de cacao cand te face o janghina de masina la semafor: bine bine, da` daca apari la o terasa cu o super-masina spoilere neoane nebunii din astea si apare si ala cu janghina de masina cu super-motor pe ea cam la cine in masina credeti ca se urca tipa?Ca ala cu masina cazatura nu cred ca poate sa agate pe principiul \"stii arata masina rau da sa vezi ce modificari am la motor bla bla bla...\"sau sa-i spuna \"il vezi pe ala cu masina tunata exterior, hai sa dam o tura sa vezi ca-l fac la demaraj\" :lol:
Plus ca majoritatea fetelor nu se pricep la motoare tunate, mai degraba sunt impresionate de aspectul masinii. Si in al treilea rand (si cel mai important dupa parerea mea), mandria de proprietar de masina e mai mare atunci cand ai ce sa arati si stii ca ti-ai facut o masina care sa te reprezinte...dup-aia strangi bani si faci si motorul...decat sa mergi cu o rabla care nu spune nimic, chiar daca are ea cine stie ce performante. In ultimul rand, o masina super-tunata exterior e admirata de fiecare data cand iese pe strada, fum la semafor de la o janghina se intampla mult mai rar sa iei... |
Intradevar conteaza mult masina fiindca la unele nici nu e nevoie de tuning exterior. Singurele chestii care mi se par obligatorii sunt un sistem audio cat de cat daca nu racheta si jante tzapene alaturi de un interior cat mai confortabil...
bine un body kit cu bun gust nu strica dar daca e vorba de bani nu l-as pune in discutie. |
off topic: era unu acum mult timp intr-un A8 si ce asculta omu ... mel aia \"eu n-am banii tai ... \" ca nu mai stu cum era :)
|
ma lolek... sunt oameni si oameni... nu potzi sa-i judeci p totzi... :) Fiecare cu ce-l doare!!! Sunt oameni kre au masini super tari si asculta manele (foarte urat din partea lor :) :) :) ) Dar sunt si oltcituri si dacii din care se aude un house super misto (cu tuburi si subwoofere) si doar ii auzi p cate unii: \"Uite ba la ala!!! N-are masina dar are muzik!!\" (kiar ieri am auzit p unii).
Nu stiu unde vreau sa ajung oricum ideea e k sunt multi figurantzi cu masini si habar n-au c le sta sub capota, ei doar sa se dea mari si tari in fatza \"femeilor\"... Si stii ceva? Sa fie sanatosi!!!!! Si p mine si p tine n deranjeaza manele, e bine k suntem 2 kre nu asculta asa ceva in masina... si pun pariu k mai sunt o gramada k noi p forumul asta! Pace! |
Re:
eu as face intai motoru ,suspensi,frane,interior,exterior
de ex:ZAG-ul are o tentativa de tuning exterior si deabea pleaca |
Fiecare cu pasaricile lui...
Salutare...sunt printre cei mai noi pe aici...
acum, fata de topic, fiecare cu pasaricile lui...eu vreau sa spun ca am o Delta HF din 94 si am lasat-o deocamdata stock, mai putin suntelul (are cred vreo 550-600W...in rest, as avea eu ceva pasarici pe creier, dar deocamdata nu prea sunt bani :roll: cred totusi ca motor (full) + suspensii + finally body kit. |
corectura...
...scuze...viitor HF :P :twisted: :P :twisted: ...acum e numai Delta stock :wink: :wink: ...
|
Decat sa-mi fac masina \"avion\" si dupa aia sa ma fac la liniuta oricine, mai bine bag bani in motor si dupa si caresoria!Parerea mea ca nu are rost sa-i pui eleroane ,spoilere etc daca nu ai ce arata sub capota!
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:55. |
- Copyright 2026 4Tuning