![]() |
Re: Impresii pozitive/mai putin pozitive in legatura cu 4tuning DAY
Bravo 4tuning pentru ceea ce tocmai s-a incheiat. Organizarea nu a fost ea perfecta dar totul a fost ok, mai putin partea cu ventilatia, si partea cu iesitul, desi pe mine nu m-a afectat intrucat am avut legitimatie...In rest masini frumoase, fete si mai frumoase iar revista bestiala, mi-a placut si abia astept pacaleala de anul viitor.
|
Quote:
bigUP trankan! |
mesajul anterior este rasp la ceea ce a scris sil4tuning! saL
|
nu am fost socat ...tu stai chill...ca am grija de sanatatea mea ....
subiectul este incheiat ! |
trei lucruri mi-au placut super mult:
- cerculetzele facute de baietii cu bmw - LCD-urile din oglinzile laterale de la cadilacul alb - bruneta in maieu alb de pe kawasaki-ul ninja verde RESPECT ! |
Quote:
Inseamna ca masina ti-a sarit in ochi , lucru pe care il doream de la cei care au venit la acest "show"! |
Quote:
cine a putut ..a avut ocazia sa vada masina ..cu jantele stock / alte jante fatza de cele de fabrica, felicitari ! mie mi se pare super interesant/tare .. |
:lol: Se pare k am facut o alegere buna prin faptul k nu am ajuns la 4 tuning day....si cred k ar trebui interzise anumite persoane care vin la astfel de evenimente....oricum a fost prima editie,doar nu s-au nascut toti invatati....bafta pe viitor..https://img96.imageshack.us/slideshow...1510350gn.smil
|
cam asa s`a vazut de la constantza -> https://forum.4tuning.ro/showthread.p...367#post365367
a fost bine dar obositor :) |
Quote:
|
100 % perfect era imposibil!
Intrare/iesire: in partea din spate a halei (in spatele standului No Speed Limit) era bufet unde se putea cumpara ce era si afara (cred ca aceeasi oameni aveau cele 2 bufeturi). A fost lipit afis pe usile de la intrare (o data cu afisul cu taxa de intrare). Muzica: a fost aiurea, pentru ca daca cei de la masini erau rugati sa opreasca muzica, cu siguranta n-ar fi facut-o. In plus, pe scena, erau tot timpul (sau... ma rog, ar fi trebuit sa fie tot timpul) niste fete care sa miste din buci. Pe ce muzica trebuia ele sa miste? Pe cea de la masini (daca deosebeau vreo melodie) sau pe cea de la scena? Ventilatia: nu a mers. De ce? Chiar nu stiu! Motoarele: se turau, normal, pentru ca una lume mai vroia sa atraga atentia asupra standului propriu (asta e explicatia pe care am gasit-o eu). |
Quote:
|
Nu numai in legatura cu muzica au fost rugati expozantii, ci si in legatura cu ambalatul motoarelor. Eu, personal, am fost la cativa pe care i-am vazut/auzit ca le ambalau (Megane GRV - 4SS, Vento cu numere de SV, etc.) si le-am cerut sa n-o mai faca.
|
Baiatul cu Vento si cand a plecat, a plecat aiurea... frana de mana, acceleratie si asta inauntru, pana sa iasa afara.
|
pai eu daca eram cu mashina duminica dadeam un burn inauntru .. imi placea la nebunie cum scartzaie :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:31. |
- Copyright 2026 4Tuning