![]() |
Re: Concurs de viteza - INVITATII GRATUITE
este vorba de clasicul concurs de viteza pentru castigarea de invitatii
primii douazeci care au scris aici vor fi maine pe o lista la intrare cu invitatii gratuite la 4TuningDAY deci este vorba doar de viteza de reactie .. ai vazut topicul .. ai postat .. ai castigat imi cer scuze celui care azi s-a lovit de neexistenta acestei liste .. dar la ora la care eu am plecat inspre prisma nu erau inscrisi decat 4 useri am impresia .. era pacat sa inchei concursul asa devreme .. am crezut ca o sa am timp sa intru inainte de deschiderea oficiala pt a printa lista .. dar o data ajuns acolo am intrat intr-un flux organizatoric care nu mi-a mai permis acest lucru maine in schimb veti gasi aceasta lista acolo |
mai este 1 loc disponibil
aveti 10 minute sa il ocupati |
R-NOS15 - Razvan Dogariu
|
lista inchisa
sa aveti neaparat un act la voi pt orice problemuta intampinata numarul meu de telefon 0723.354.634 centralizator : Toader Alexandru ------- toader Zdru Gabriel ------- gabyzg Ciobanu Ionut ------- baiatu_lu_50cent Silviu Romaniuc ------- Shadow!!! Ionita Cristian ------- luca Sandu Robert ------- B 34 SGM Loghin Andrei ------- andy_lo17 Cismaru Alexandru ------- fiderzen mihai alexandru ------- rttt_gia Rizea Gelu ! Dragoi Andrei ------- blowwind Maddogul ------- Constantin Radu Angheluta Andrei ------- Andrey2003 Angheluta Marian Tufan Alexandru ------- Tufy Zaharia Alexandru ------- ranek Andrei Petraschievici ---- andreip Soare Mihai ------- SUN Costache Daniel-Andrei -- Andrei_Nsl Razvan Dogariu ------- R-NOS15 |
| All times are GMT +2. The time now is 12:52. |
- Copyright 2026 4Tuning