![]() |
Re: E36 - 1.8 IS Limited edition
bai mariane ma bucur mult de tot pentru tine nu am stiut de topic bine ca mi-ai spus. te-ai dat si tu in rand cu lumea te-ai facut pisicar acum. daca vin saptamana asta in buc te sun poate ai timp sa o vaz si io
coae neaparat fa-i in plm nasu negru ca e urat rau asa...sincer ar cam trebui sa ii schimbi capota sa ii pui una normala...parerea mea...si cum zicea cineva pe topic faruri cu lupe si xenoane ca se vad bine pe lupa |
felicitari pt masina
nu cred ca e resoftata, am un prieten cu un is si tot la fel se tureaza |
felicitari mariane so stapanesti fara incidente.super frumoasa masinutza;)
|
Frumoasa Mariane , asa mai vi de acasa :D ... sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea !
|
1 Attachment(s)
Frumoas utilaju. Sa-l "consumi" cu incredere. :twisted:
Si fara incidente .... :mrgreen: Quote:
Quote:
Si mai exista si varianta "clima" (este chiar aici o masina la vanzare cu asa ceva, de acolo am luat poza) |
69WRX-multumesc mult de tot in dimineatza asta ma duc sa dau nasul la vopsit
iuliku - am mai mers cu IS si crede-ma stiu ce zic,si trage intr-un fel masina :D LAFv8 - multumesc mult de tot fratele meu :D imi pare rau ca iar te-am dezamagit si nu am luat urs :D dar crede-ma sunt super fericit cu masina asta:D Guwy - frate crede-ma ca mi-am dor mult masina,si dupa certuri cu ai mei (vezi domne ca dau masina din 99 pe una din 95 ,bla bla) am indurat multe scandaluri,am tacut am inghitit,si cand am avut banii in mana mi-am luat masina ;) ce am vrut EU de data asta:) si tie iti urez bafta cu ursul tau sa duci proiectul pana la sfarsit ti-am spus TE APRECIEZ MULT PENTRU CE AI FACUT CU URSU ;) dangrig-multumesc are AER,ma contrazic cu baietii aici degeaba ca are aer ;) multumesc TUTUROR DE APRECIERI :D va tin la curent cu micile modificari :D |
1 Attachment(s)
Quote:
O inscrii pe romania? daca da cat e taxa ? Sa o stapanesti sanatos si fara incidente ! p.s. ce am observat ca nu a zis nimeni pana acum de oglinzi ! |
Super tare masinutza ta,sa o stapanesti sanatos.Interesana clima,n-am mai vazut.
|
Clima e aftermarket?e pusa de cineva?se poate pune la e36?daca stii cumva la cat ar ajunge costul unei astfel de instalatii?(banuiesc k e imens)
|
bravo boss ..imi place ce vad ..sa o stapanesti sanatos ;) si fara incidente:P SA FIE FORTZAAAA!:twisted:
|
1 Attachment(s)
Quote:
azi am reusit sa vopsesc si nasul negru :D vio[s]- nu ma deranjeaza ,chiar asa am sa o fac,o trantesc rau de tot pe burta,jantele raman,eventual fac miezu negru si buza polish, o inscriu pe romania este maxim 1300 taxa, myky99- fratele meu ti-am zis ca imi iau pisica:D,ms mult la "cai putere" nu umblu ca are destui :)) si asa a1- si a2 este deranj mare :D am sa ii iau pentru partea estetica,o suspensie,o prelungire la bara m,si bine inteles,am sa ii fac ce imi place mie cel mai mult,EVACUAREA :D TEAVA DIN FATA PANA IN SPATE UNDE VOI AVEA O BORLA,REMUS,EINSENMAN:D,SA VAD CE GASESC |
Vezi ca sa cam p_shat cineva pe pisica ta, probabil un caine :))))))
Si schimba o data poza aia... |
Quote:
bine ca nu mi-a muscato :)))))))))))))) |
Ti-am zis eu mai de mult ca-i o alergere buna E36 :)
|
Quote:
tine-ti minte vorbele mele :D nu regret nici un moment ,cu e46 le ala am avut numai numai si numai probleme;) |
| All times are GMT +2. The time now is 03:14. |
- Copyright 2026 4Tuning